[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
始終目的只係為左帶出coie
開左頭實做落去啦
你已經可以睇到之後既次序
趕收尾
又唔講多啲Earth90
Flash冇啦啦跑到Mach 7係咩事?
Slowdown Time真係有啲膠
一開始以為佢地只係入Flashtime
Crossover 由邊套睇起?我睇sg ep9已經唔知做緊咩 sg應該唔係第一集?
flash >arrow>supergirl
Slowdown Time係玩返當年Superman reverse time
Oli無slowdown 無事?
Because he is Arrow
點解mach 7可以一秒兜幾次地球
無知一問,wally去左邊
好想CW加到BATMAN入嚟
但又驚佢寫衰佢
唔係去番做和尚咩
Coie 可能merge 番d人去同一個earth解決supergirl係唔同宇宙嘅問題

到時會唔會搞埋電視版JL
SG 班外星人都夠煩,仲有Meta Human
諗唔到會點樣合體
合得就自然要retcon
有d人/事會被忘記/改寫
有少部份人會仍然對crisis前既歷史有記憶
似係留緊budget做下年個壇野 預告定下年有coie應該plan定哂點整 今年呢個當係trailer 慳到錢又好睇又有驚喜 我覺得今次好睇過打外星人個年 太多人其實好亂唔係真係咁好睇 分薄哂時間 好似今年咁4巨頭再加其他角色已經好好
期待緊下年 其實今年有黑超人同batwomen已經j出血
記唔記得sg唔知邊季 有個黑妹走甩左 之後有冇講番係乜水黎
N52個power girl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞