[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
愈黎愈走求期同搞笑路線....唔洗認真咁睇下都唔錯既....
想問下今次crossover 順序係點.....本身無追開supergirl連佢今季星期幾做都唔知.....
flash>arrow>supergirl

supergirl同flash時間特登(?)調轉左

所以flash係第1集
今次劇透請粉字
原來今個星期全部劇都係mid season finale
好撚好笑
屌你重現返第一季oliver陰9barry個幕好笑到仆街
oliver竟然笑 明明佢自己都好開心
大家生肉係邊到睇
Grant著arrow suit幾型
Oli著flash suit就成個紅色condom咁
證明係套suit既問題 連oli都襯唔起套suit 仲有邊個可以
岩…我估連henry呢d old school既人都唔得
我覺得係件野唔岩身太窄
不過有度唔滿意 就係oliver俾人射竟然抱著個頭
因為佢個一刻係廢柴barry黎
仲有點解amazo會計埋arrow入去 都唔係meta
DLLM oliver笑鳩barry斷手指公個到
其實搞到我有d亂到底佢地調轉係剩係能力調轉左同埋外人睇佢兩個係調轉左?但性格有冇調轉 點解oliver kai左咁多 成日大笑 好陽光好唔慣
身份轉左 即係都係oliver樣但係D人當佢係barry

後面打amazo性格都似轉左
今集解釋埋個prison係有廁所
oliver講i love you iris west個到 仲有笑鳩barry斷手指公個到好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞