[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
其實thawne講得出dawn個名即係可能FP之後timeline已經改左, 原本係tornado twin變左得返nora
睇youtube留言有人話佢應該係preflaspoint之前先係記得有dawn
依家得返1個Nora同2049Thawne應該係postflashpoint
post flashpoint都冇理由用Wells個樣
會不會其實rf 先係xs 老豆
應該唔會掛 但有陰謀論話Xs係Rf扮
ollie no look射箭
又黎呢d橋段…唔好啦掛
SG S3 kara無數咁多次便服出現DEO
宜家總統問佢真身

同埋山齊士問SG係邊個好似幾唔合理
佢咪係kara zor-el,last daughter of krypton
係人都知架啦 又冇戴面具
俄文kara已經消失左幾集
我諗99%既觀眾想睇佢多過宜家反外星人移民
Lena都唔知Kara係SG , 第日掦左肯定發癲
Lena外人
但係DEO係總統睇
最少所有DEO AGENT都知吧。
有影到打晒眼色
DEO特工成日叛變 要爆埋kara易過借火
已經諗到個情境…某一集尾知道kara真正身份…之後第2集既頭半發哂癲話kara呃佢咁耐…又乜又柒…最後冰釋前嫌一齊打個集既反派
今季大boss 會唔會其實係 new green arrow
Lena其實要估唔難 最近果次佢棟樓避難已經估得到
最後講句:「我仲未原諒你架」
你睇Manchester black幾撚型棍
James一笠頭盔成個kai子咁
Kara咁唔捨得要做政府走狗又係好on9
屌你鋼鍊定DK1 superman呀宜家
Lois Lane 成個dodo姐咁樣
今季SG到底好睇定唔好睇真係唔識答
好似幾好 但係又好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞