[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
zoom 可能以為個個係time remnant?
成季一開始就弱化 唔係應該一集Ko
嗰陣Barry都未識整Time Remnants,又冇埋speed
唔使曬心機諗啦 套劇一定唔會解釋
Btw speed force language 拖左成季依家先講
差d以為編劇唔記得
cicada根本唔似終極大佬

?
rebooted Legion of.....doom?
專登停係呢個位...應該唔係legion of superheroes
Arrowverse只係出過legion of doom
其實會唔會係rf先係final boss
應該全季都係鋪nova點俾rf manipulate

跟住rf 成功越獄再寫落去
做乜OLI竟然間又多左個細妹
柒jay真係幾型
回歸一集太少喇
但都係柒
我都想知係咪又係fp搞鬼 漫畫好似係同Shado生
我一直估會唔會係Earth 2黎,反正都有E-2 Laurel唔爭在
The FLASH 今季算係咁,
有番 D 追看性
睇條女咁黑 應該似同亞洲女人生 可能佢係e-2既robert同shado生 因為e-2既oliver死左 咁變左robert係煉獄生存左5年識左shado同佢生左?
未必係 因為e2 robert queen未死仲做左green arrow...除非黎到e1就發現老豆原來為左救ollie而死…
串到barry應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞