[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
以為Diaz反轉完監獄後再反轉A.R.G.U.S.
好懷念Isabel,打得又屌得。
唔知泰坦會唔會連動埋呢邊..
冇記錯是咪comic入面一個speedster
burce wayne
就算跑就慢過你都揪贏你
係呀,某個世界嘅batman同flash融合咗
我記得有個世界係咪batman變左壞人之後打番贏哂d原板?比如有flash既能力就打贏flash..有綠燈俠既能力就打贏綠燈俠
見到diaz比人當狗咁撚 睇得我好爽
今集SG
MM係咁偷望alex同kara笑到我仆街
Nia個家姐最後話佢唔係真女人又笑到我仆街

今季真係好好笑
Jimmy同rena兩條友越來越過火
第一集俾winn知果幕好正
就算佢禁殺生唔屌女都算 但而家做差佬隻狗 我覺得過份左 收哂火點搞 明明坐緊監個陣好撚正
你係咪講黑暗金屬篇最後主宇宙打果堆蝙蝠俠
係呀…
第一次打果陣全部輸曬,最後趕收工 全部是是但但打蠃左
套黑暗金屬開頭係幾好,睇唔同宇宙BATMAN入魔屠人
唔虎頭蛇尾都唔係Scott Snyder
Scott Snyder三寶:
Joker
Joker
Joker
flash 每季都好似會有未來人 講一堆人名比flash或者觀眾聽 下季對手係邊個
比你地j下…好似今集講mad hat一樣
Arrow S8可能係last season
Arrowverse series on The CW has become one of the longest live-action superhero series to date, second only to the network's previous series Smallville.

"Things will age and we want to get the next generation of shows to keep The CW DC Universe going for as long as possible," CW President Pedowitz admitted during the panel.
arrow收左皮比邊個上位做leader..barry暫時未夠班…好多決定性既call佢都未做到…定係成個arrowverse收皮?
收皮罷啦咁撚悶
Can you give us a minute
Give足七年
好想再睇ollie講you have failed this city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞