[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Monitor其實係救緊定滅緊
點解係oli唔會slow down左
同埋究竟oli同monitor講左d咩
佢願意犧牲felicity
應該只係ollie啱啱好趕到去射箭,而deegan分心慢咗一拍
斷估都係用自己條命換barry同kara條命
好難分戲分 但好j
今次crossover 睇到一頭問號
最唔明都係佢地slowdown time做咩
連超人都郁唔到咁慢左又點
但係普通人既oil又郁到
睇返打AMAZO個場都係ARROW MVP
because he is arrow!
仲有其實遲D點樣融合earth其實幾難
個世界觀太唔同
earth-38咁多外星人
earth-1完全無
psycho pirate
可能今季sg最後所有外星人俾山齊士趕走呢
要吹實得既
之前都完全無提過有batman 啦
Part3都唔錯同part1一樣
重以為條友死左
多個城市
同全世界都好多外星人又唔同既
MM救人果時俾火噴都冇事
真心想講CW呢個超人先係我心目中充滿陽光同希望嘅超人 雖然真係出親黎都話要放假散心

今年crossover原本諗住佢膠下膠下講佢地2個交換人生係點同介紹batwoman,估唔到係用黎埋下下年更勁嘅crossover伏線。

整體黎講係難超越上年crossover(始終上年老博士嘅死好感動), 但今年大超有份加埋Ruby rose batwoman都幾好睇。
Oli最尾呢集真係成個蝙蝠俠咁
呢個superman唔太掂
但Clark kent好正
想問最先金面罩係邊個?
batwoman做咩咁驚咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞