[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
其實頭半季ok既
係之後先暴走姐
想剩係睇elseworld連動果幾集應該睇邊幾集?

本身剩係有睇Arrow s1-s3 Flash s1-s2 LOT half-s
flash 5x09
arrow 7x09
sg 4x09
等SG更新埋又可以重溫earth x
有個問題
同nora 傾計果個rf, 已經係wells樣
即係佢已經經歷咗season 1

定你佢係season 2 "第一次time travel" 果隻rf?
理論上season 2果個已經係LOT s2收左皮

咁但問題佢跑走左去LOT s2, 留係flash s1果個係邊個

btw 仲有個earth x crossover
好似zoom 咁
不過跑散左去唔同time
所以唔洗殺自己?
岩岩睇完The Flash S4 Ep5,我決定棄劇,呢一集真係好難頂,睇住Nora仲煩過佢老母,唔搞事已經當幫忙,夾硬整埋啲情節俾佢幫少少野然後話佢好幫得手咁
然後兩母女喊苦喊忽真係好想煎巴佢兩個
最後仲要話死物都有超能力 夠喇
Nora 完美繼承 Black sails 既 Max
十級煩膠
岩岩睇完The Flash S5 Ep4,我決定棄劇,呢一集真係好難頂,睇住Nora仲煩過佢老母,唔搞事已經當幫忙,夾硬整埋啲情節俾佢幫少少野然後話佢好幫得手咁
然後兩母女喊苦喊忽真係好想煎巴佢兩個
最後仲要話死物都有超能力 夠喇
Nora 完美繼承 Black sails 既 Max
十級煩膠
S5E8回勇喎 睇埋先啦
幾時又播返
回勇只係因為係100集 好似係
好啦
好型
可能係好似Savitar/iron man套甲咁自己郁
有得睇未 點解咁耐都無新嘅?
下星期
明日傳奇開始拍埋下半季 期待4月
又diaz...加china white又做乜
追左半個月Flash同Supergirl,Melissa Benoist真係好靚
係咪下星期開始下半季?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞