[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
得罪講句,由上季開始Flash=rubbish
5x08回勇
係真係好睇咗
Savitar嗰季既尾幾好睇,大結局就。。。
岩岩先睇到sg 第8集
jonn真係好煩 不停正義撚上身阻住manchester報仇
成日hack入人地個腦 少d定力都分分鐘俾agent liberty反殺 害撚死manchester
我以為佢離開DEO會少咗出場,或者用另一個身份幫外星人,到最後又係搵返DEO,搵返Supergirl,咁同佢冇走過有咩分別
出左黎似返個人. 又自由 又可以做返偵探
反而Alex就慘
幾時先有番劇睇 而家番睇綠箭追到2x15
明日傳奇4月 其他就1月 好似係
避到所有野 係避唔到iris粒子彈
咁就好 睇番第一二季既oliver真係好charming
而家先開始追返Gotham嚟睇,真係睇到唔同電視台嘅製作有好大分別
起碼尺度已經唔同
睇Gotham 都係為睇Jerome 做’Joker’
佢真係好癲…佢做細佬好過做呀哥
啊哥都變緊’joker’ 啦
雖然佢好多位都reference 返 dark knight joker
佢d思想啦 vision 心理等等
係…但係個感覺冇細佬咁似joker
最新一季arrow同lot有冇人有1080P SEED
睇開netflix 而家最新一季未有
上網搵個d都唔清 一係就1080p但冇seed
有冇D係有中文字幕
‘Batwoman’ Moves Forward as The CW Orders Pilot for DC Comics-Inspired Series
https://www.thewrap.com/batwoman-moves-forward-as-the-cw-orders-pilot-for-dc-comics-inspired-series/
Netflix 有Flash S4了, 真係十五十六唔知睇唔睇好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞