[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
https://youtu.be/GHxum69AC5w

barry:好撚好玩呀換左身份
oliver:我今朝同iris同一張床起身
barry:玩你老味 快撚d整掂佢

https://youtu.be/oZHmybM0Yss

Oli做左一日flash就識震手
D 女見到Oli 識震手,即刻洪水氾濫
兩父女咁樣返去比zoom 同RF 見到唔會又fuck Up time line咩
Zoom個度就應該係會 RF未必
Rf果度好奇怪 佢見到兩個未來barry 唔會估到自己個plan係fail咩
你咁講既話佢見到一個就應該已經知
今次crossover係一次過定分開幾日?
分開
S2 barry大到rf嘛
但今次有2個返左黎喎 仲帶埋個女黎 好可疑
我覺得zoom應該無影響
反而係RF應該會暗地裹做啲修改
zoom 冇lala返黎咁搞笑既
咁即係s5 barry仲係唔夠zoom快?
zoom 比變左Time Wraith既自己捉左又係咩玩法, 實有問題
另外如果rf改變左s1個計畫咁會點, nora識果個well face rf唔知係唔係s1 rf
應該唔會唔夠zoom快啦, barry speedforce出嚟之後,快到幾秒跑去中國喎
barry個態度轉變得超好笑
經過兩季升級點會慢過 不過睇flash勿認真
一crossover,barry都會變返調皮d

唔似近幾季成日黑口黑臉
唉......今季LOT好鬼悶,CW唔通仲要做爛多一套
係夏令營果集悶悶地同好多HEHE 其他都好好笑
Zoom帶走左Caitlin又唔知點解返黎
個吓係廣告位我覺得可能delete左個少少scene
zoom>S5 BA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞