[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
啱啱追到arrow elseworld 仲一直會以為olie一早就知道Bruce is batman因為佢既經驗 智慧無可能估唔到 但原來佢連信都唔信蝙蝠俠係存在
可能佢唔抵得有人同佢爭做vigilante一哥,所以索性當Batman唔存在
所以我咪覺得唔合理
以arrow既性格同經驗加埋佢個思維點會諗唔到Bruce Wayne is batman 仲要以為佢係個傳說 無撚理由真係
又唔係bor..上季佢都同記者講過大家都唔會信bruce wayne係batman啦呢d說話
咁同記者講又唔同埋
所以咪俾barry同kara恥笑囉
就係成件事真係好唔合理 佢見過其他維度 見過超人超女 知道第二啲城市有閃電俠 有其他維持治安者 而gotham比星城更多罪惡同恐怖事 佢反而估唔到Bruce wayne係蝙蝠俠甚至唔肯相信蝙蝠俠既存在 完全唔似Oliver queen既思維
唔通今季flash boss真係rf?
又變返RF
以佢既性格同經驗 咁多女唔揀 揀中個閪女人做老婆
佢地唔係好熟?
定未夠老
點解渣康改左timeline...arrow同flash都冇受影響
廢話唔多講 比3個圖你自己記台詞

可唔可以講白d
Time travel is complicated
ok...i lose
我成日都覺得LOT已經係圈外作
好hardcore
冇睇成個系列好耐
Flash回勇未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞