[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
拉完條友之後D人仲拎部手機出黎影ollie 個下表情佢好似問緊屌你地影乜鳩
一集好睇一集on9
ollie今季d表情又硬番哂
如果係香港既話 班港女應該衝曬上去要合照
好似有少少尷尬咁
因為乜都唔遮就咁比人睇哂 話就話係本身想救自己個城 但咁多年佢拎住把野周街殺人 仲要話比人知就係佢唔多唔少都有d唔知點
我覺得每集都係好睇同on9混合
一啖沙糖一啖屎
利申冇睇
等如當街當行比人影住你打茄輛仲開埋fb live,一般都會老尷
ollie個表情做得幾好喎
Lena一係就一直黑化做今季大Boss, 一係kara就肉償sheshe, 但arrowverse太多gay, 都睇佢黑化好睇d
已經有山齊士 又有俄文kara
之後又話有lex
lena又越來越黑
重有總統
ollie心諗: 得未呀,快d啦,好撚老尷呀
fifth recurit of the legion of....
拉James比
完美屈山齊士機 仲抗精神攻擊
佢套甲都幾型
痴撚線,個Cicada成個雷神咁
佢d裝備重好用過DEO果堆
https://www.youtube.com/watch?v=hW_P-jiNcA0

今集lot玩到咁大,仲以為唔可能超越倒Beebo the god war,
點知超展開到咁,班編劇個腦究竟裝乜

Zari變左隻喵,超得意
DEO除左Alex有咩用
what the hell....
lot 真係癲得好勻循
women in black好正!!
其實依家Oliver會一直unmask 去做green arrow
定係過埋聯動會reboot 定點

會唔會William time travel 做new green arrow
其實zoom係果到比隻鬼捉左,咁係咪打後劇情已經冇?
之後冇左大戰,咁姐係連season3既劇情都冇埋?
低能 ,DEO入面班職員一早知supergirl身份啦,Kara係唔想普羅大眾/一般市民知道佢身份,DEO係secret agency,對外界係絕對保密,員工私底下正常係唔會暴露大家份工 (二五仔另計),所以你見J'onn以前出去做野,同人講身份都係show張FBI假證件,唔係DEO
唔關事 zoom 一直都係比鬼追,佢實有方法擺脫然後補完S3劇情
去到最尾比flash打敗冇晒電先真正比鬼捉走
但就算佢走甩佢都知道咗Barry會有返speed喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞