[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
伏線定咩 冇啦啦出一出 就冇提過...
就快retcon 不用深究 好似係
完全冇印象k同黑妹走甩左
外星人個年係睇arrow第100集(唔太記得係咪第100集) …d舊人出番哂黎
yes
個xover 係好笑過癮
第一隻stephen amell 著flash suit 講you have failed the city 笑撚到
但3集都唔算好緊張
sg 個集一開頭ba 同oliver 整爛個crane 等黑大超去接 個度睇到我
屌條友癲㗎喎,唔接ba 同oliver 又無晒power 點救人

earth 90 個flash 係barry allen 算係驚喜同懷舊
但除左比個演員著返90年代套衫有咩用

overall 係睇得開心,大超打黑大超幾正
如果係batwoman 出黎同黑大超打仲好j
不過對比上年咁大壇野
今年budget 應該小左
做到咁算係ok 啦
故事寫好d 就perfect

Oliver咪話咗計過數就算冧咗都唔會跌到人群
諗返起oli-flash打amazo嗰到
如果係barry自己跑返一定甩轆跌咗喺到
再俾個大頭影住佢抖大氣
得Deathstroke, 少咗Slade
ollie好似講過跌都係跌落空地
今集lot. 我睇左d咩
我覺得自己好似睇緊超級英雄版community
即係下年全部renew new season
有無可能Arrow下學coie真係死左,Arrow故事終結
但係batman故事替arrow,搵返同一班人做?
佢應該係講自己整出黎既flash point 既Cisco .
如果你講係Earth 2. 既reverb 就應該唔係啦,佢地唔同Earth 但同一個reality
覺得機會唔大 咁套野咪要改埋名唔叫arrow?
咁ollie呢個人物要喺呢個multiverse完全被遺忘先得喎
除非amell唔拍 唔係邊有可能會要佢死
成個宇宙都係用佢個名起
好想知道今次個crossover個Monitor 實力係漫畫係點
佢講到god呢個字代表唔到佢
郁下手指可以整vibe個portal出來反彈sg
休息一年得唔得
coie結局佢可能留左喺一個空間入面
又可以為下次crisis鋪路
又可以吊下觀眾癮
唔好啦 佢套arrow坐左7集監我都等到想死 仲要等一年
佢勁d定上次sg flash crossover個音樂佬勁d
music meister?
其實觀眾會覺得點如果真係reboot或者retcon
我覺得唔好太大期望
個COIE應該好渣流攤
好似flashpoint咁
Flash真係S2最好睇
ZOOM真係俾到嗰種壓逼感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞