[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
有無link
Zoe越大越靚女
係姐…我唔信冇人睇過…
變埋黑人
今集flash唔合理既地方好多
成班人去偷野完全唔戴masks 咁大個lab 一個security 都無 barry佢地比班黑社會點曬相好似完全唔怕比人尋仇咁 癡撚線
Black Lightning個教會好煩
Cicada咁都插唔死iris
睇返上幾集幾條友打佢都比唔掂依家插一插就訓底
成個central city好似冇新聞咁
Barry做CSI坐監點都會有掛
搵barry呢個真心唔明 真常人唔會知佢地朝交雜
我反而想問點解daiz會做到訪問 明明又話好秘密地監禁係argus
發現CW自從crossover出到gotham之後
乜柒hightech嘢都話係from Wayne Tech
同tvb一樣…用到盡
當普通監躉掛…john都可以當普通軍人
習慣左掛

不過有講過公佈死左咩
掉左支武器上太空都飛返落黎
明明可以vibe 去第2度
earth 15
岩岩追左LoT頭3季
好似愈做愈膠咁
同埋好憎呢堆劇入面成日硬推同性戀 變性人之類既野
最on9係supergirl 新個條女又話自己本身係男變性做女
之後佢家族能力又只係會傳比女仔但又傳左比佢而唔係佢家姐
LoT第一季係認真做,但劇情膠
第二季開始認真地派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞