[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Tom真係好厲害 每個wells都可以做到個feel出嚟
有冇人估下邊個角色會喺COIE瓜柴
我先:Iris西
Oliver Queen
斷鳩估:本書啲文字同Nora日記係同一種字,今季Flash應該會破解到,等到Coie用嚟救Oliver,始終唔覺得Cw會夠膽寫死Oliver
Superman
會唔會william接oliver棒
屌又gay佬 死咗佢啦
FF: William去現代接Oliver班,Oliver去Gotham做Batman
S2根本戇鳩
話要跑步機整唔知乜鳩
其實自己變廿個分身已經得
Arrow仲點寫落去
睇ig 啲theory oliver 同the monitor bargin用自己條命換supergirl 同flash
5x08 好睇到癲
其實係難寫 但又冇咩可能寫死佢 始終成個宇宙觀哪綠箭宇宙
定係要Oliver 代替Monitor 做佢嘅野
做乜cw唔搵翻reverse flash 真身個演員黎做
一來跟據返劇情 喺barry心目中嘅reverse flash就係wells個樣
二來人地唔係常規劇組演員檔期難夾
見到thwane個樣 作為觀眾都想象到佢個心情 屌你唔撚係呀咁款
唔係Grant黎 你睇真啲個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞