[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
oliver死左可以close Arrow出batman,
btw rewrite reality, 成個Arrow cast 轉做batman cast, oliver做返batman
最後叫番全部走左那堆人回歸
下季會睇到所有英雄同反派登場聯手?
最好叫番全部走左那堆人回歸
見到講到明下年係COIE好興奮....但又覺得得幾集crossover唔夠喉....不如直頭整個5-6集既短series專講COIE好似短D既defender咁
整個兩小時tv sp都ok
咁咪仲短過3集crossover....?
如果6套一齊crossover 都有6集喎
下年Gotham完左會唔會食埋Gotham班演員

CW 個Arrowverse 鳩下鳩下咁播估唔到又成長得幾好

屌你老味講緊英雄心諗關伍允龍咩事
邊個估到oliver同sara偷情會發展到宜家咁
今集又講 copy that
其實佢呢個名外國有冇人講?
之前淨係4套crossover 班crew已經話好辛苦 如果6套crossover 既話 個workload 應該好撚大
上次crossover out曬budget
華納醒目既就俾多d burget啦
會唔會同今季o既未來線有關?
CW 個勢似推batwoman先,短期都唔會咁快有batman
出太多套劇就變做superman 而唔係supergirl
上次jensen o係twitter 影o個張cosplay相已經j出血
earth 38 係因為之前唔同電視台拍而產生o既,CW接手之後都冇改個universe
依家就要睇CW點玩COIE,monitor 還掂都消滅緊其他earth,可能真係會merge 都唔出奇

btw, 之前flash 出咁多個earth o既wells,咁依家咪少o左好多wells?
個wells council 點算
Wells prime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞