[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
無限loop

其實而家係咪RF 生命倒數緊 -> 搵Nora (本來係Dawn) 去捉Cicada -> 改變timeline -> RF 唔洗死
是但叫cisco vibe去black lightning到叫jeff過黎做大佬仲有說服力好似
派膠之後真係好睇左好多
Lot班角色唔派膠唔好睇
上集真係咁多季最好睇果集 笑到我
上季個結局太膠唔係好接受到
除左結局其他膠都ok
第二季都未算膠,第三季開始真派膠
依家直頭膠到我棄劇
Beebo果個?好正喎
咁既ending先襯返套劇 要認真就去睇arrow啦
認真睇arrow會睇到𠝹櫈
另外依家D劇發覺好鍾意寫到D女人好勁 男人好廢咁
女人勁都算啦
但寫到D男好似弱智咁
Ray Gary Rory ralph brainy
反而女就真係諗唔到有
全部都係寫到女強人咁
想知臭西幾時先唔做
如果你有些敏銳度的話,可能早就發現Cisco在《閃電俠The Flash》第五季的戲份越來越少,有媒體報導飾演Cisco的Carlos Valdes可能會在第五季結束之後退出該劇,這個說法與Cisco正在研究的異人能解藥可能脫不了關係。該項消息劇組未做出正面回應。
唔做既話,唔洗一季既時間就無人再記得
而家有brainy,邊個仲會記起winn
mon L
求婚成功
上季zaribb loop死一日個集好睇
好襯呀!
chris wood真係幾靚仔
beebo世界第1
咁搵邊個幫d meta改名 睇arrow見到curtis改名尷尬到呢
Kara bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞