[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (30) 食豬食菜身體好

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
多謝哂巴打
咁我都係去四寶出算啦
圍埋都差成2 3000
啲贈品都圍唔返
買之前再去dcfever問下價先
如果想拎買行貨官方優惠/贈品(eg 超市現金券),問價之後買之前要問清楚三X四O果類有冇得俾
羊毛出自羊身上,特別平可能因為扣起咗依類官方贈品
望望Dcfever其他人放賣同款產品二手價大概如何,然後拎實物去星際問價
上網出Post賣要花自己行政時間,但通常賣得多d錢,睇你在唔在意依點

試過係Dcfever見到個買家係專業收買佬 (放聯絡電話上google就搵到佢網頁),見價OK對方又肯配合交通同時間就唔理照賣
點知見面果時俾佢臨時壓幾舊,不過唔急放所以箭咀走人,對方都肯俾返原先個價 (估計係員工出黎交收,想搏大霧水人)

其他幾次都係見到真心想用既用家,交流一下幾好傾幾開心嘅
我買/賣都係真用家,睇埋個人肥花account過往紀錄同埋個account幾時開
無買過二手,等睇其他巴打教路
Dcfever二手區可以睇下既
好似FB都有二手討論區但唔知風評如何
Suning/ CMK 都會平D
[考古] 有冇巴打知邊度仲有得買FDA EV1S電子觀景?
一二手都得
因為仲用緊5T, 未捨得升級
見日本AMAZON有但好似好貴
然後見到好似有替代品 KEYWORD FDA-EV1S, Geekria
AMAZON同ebay真係好貴
第一次聽Geekria, 再研究下先
Sorry睇真d好似係果舊膠,唔係個觀景器
不過淘寶會唔會有替代品可以發掘下
我都發現係
淘寶連新品都冇
總之參考下先啦唉,望落大店都唔見有全新
然後全新係Amazon又好貴
sorry again
https://www.amazon.co.jp/gp/offer-listing/B005JFWKLI/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
點解咁貴
我意思係你碌盡自己信貸額先會有大影響啫
我都想知, 過時既電子野仲咁貴
騰龍係永成買係咪多兩年保?
咁HSBC都係啦
睇返原來唔係
停產
壞一個少一個
仲值唔值得投資落呢部舊機啊?
A6300都係5千有找
但你諗緊用千五買個EVF
之前有見過人肥花放幾舊水
感情哩家野, 好難講

不過我都睇緊A6xxx系
百豐買a7 iii有冇多粒電送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞