[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
太郎
等埋螢丸同石切papa (得4把大太唔好玩分開裝 雖然好大預感)
五花大太螢丸 預今次封信會虐,除咗歷史可能講埋二戰後失蹤沉落大海,之後屋企又地震,唔知佢見到會點
不要再說了
去到95000開始連續幾場500-600以上終於100000玉達成收爐
豐前江同籠手切江
我仲差5000
今日肝埋佢
今次成十萬玉啲xp都好多
4xLv物吉 博多 同啱啱修行完後藤升咗兩三呢
連去到50+極兼さん每次成百萬都升咗一呢
之後連隊仲多下次被被帶隊(收爐後練吓新刀同50+極刀去loop7-1先)
50+極兼
我極短一隊都由lv 79~80 升到lv 81~82啦
練到嘔血 宜家極短62去到70就打7-4 短線聽講好恐怖
7-4短線我覺得lv 65以上嘅極短唔走boss點已經好穩
不過就算一次半次入boss點都ok因為經驗值好fat fat (前提你有足夠資源)
我極短係由lv 55開始就去7-4短線其實最黑仔都係b勝c勝(錯誤示範 切勿模仿)
同埋event真係練刀嘅好時機
反而極打真係冇心機練...
一過50極脇同打能力開始爆發,加上極兼打刀最高攻擊、必殺同統率其他數值中上,再上到60+已經係bug刀
物吉個數值真心好痴線,除咗攻一般其他已經打刀級
點解我係覺得難肝左 d野好似慢左好多
前排太忙 呢兩日趕緊尾班車肝左佢
但樂器掉落好似多左

見上面絲打咁講 我都擺返清光同國廣落去練
希望佢地有出頭一日
啊……睇黎要為我既初始刀歌仙獻上肝臟……
我都覺
但用手機玩就唔點覺有問題
係pc慢好多...
我本來以為應該係我部老爺機開始唔得添

有新日程表
新大太
鬼丸無望了
太大兄弟極化左d仙氣出哂黎
下面神樂性轉個留言笑死我
又真係幾似
今晚虎弟修行完返黎就送太郎出門
依家睇住圖先都得
我都等緊次郎翻黎再送太郎
部隊交代同二刀開眼有新語音
期待兼さん同你家國廣嘅
雖然我肝刀開聲其實只係為左可以做其他野時分下心肝刀
尋日先送太郎出門,今日忍唔住睇人地圖透
太郎
次郎就 ok 啦

等緊遲 D 小螢總修行返黎長大咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞