[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
PC 用家係chrome 改hosts 仲得
但要每日都要改 勁煩
唔知係唔係chrome自動update既問題
已經放hosts個shortcut係desktop
PC兼做公司野怕開VPN唔太好
玩慣PC用apps玩覺得好難督岩位
想問下會唔會有人有興趣睇どろろ既舞台?
有鈴木拡樹、有澤樟太郎同健人,
我同朋友中多左飛依家想放,睇下呢邊有冇人有興趣

時間係3月中,東京。
【讓票】【擴散希望】

舞台どろろ 東京公演

讓:3/16 日場 x2 FC先行特典付
3/16 夜場x2 官網先行特典付
3/17 日場 x2 FC先行特典付

日圓11364@一張

* 提供付款碼,12/3 日本時間9pm前family mart付款,與我沒有金錢交易。
* 我幫你代付,港幣最好,其他支付方式再議,當天匯率計算。

今朝一邊食早餐一邊肝,終於過咗 60000 玉
60000 宜家51000 同埋極化後藤點解你成日抽炸刀裝札
我先40000幾
平時放工肝個零鐘,星期六日瞓醒肝個零兩個鐘,下晝加夜晚夾埋肝三個零鐘既成果
(因為黎緊星期六日會出去玩,所以而家搏命肝咗先
我既極厚終於到 Lv 60 啦
我係以每日肝幾多玉為目標嘅
每個工作日就5000
星期五晚、星期六、日同公眾假期就要肝一萬玉以上(10000~15000到啦睇心情)
時間就夠嘅...(雖然唔知係咪我錯覺我覺得今次活動少左時間肝)
最高紀錄係連隊戰一日二萬 嗰時歐洲聖誕紅日咩地方無開悶到hihi唯有狂肝 之後好快10萬日向君入手
肝到 83 000 玉,淨低已經可以慢慢每日肝 5000
(或者肝到虎弟畢業去修行)
btw,今次既近侍曲諗起續花丸……
大太兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞