[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
槍all 99表示唔擔心
但唔係一個月一振咩?睇個樣我售估係杵子》切叔〉號叔
今日拎到鯰骨兩個嘅黏土人
有冇人知點解個盒好似細過之前果d嘅?
記得好似81X號開始變細,最後一個大盒係大包平之後既數珠丸82X就係細盒
btw個盒變細係屋企細福音
Thz絲打解答
其實我屋企都好細擺唔落咁大個盒
但個人有少少強迫症個盒個size唔同感覺有少少怪
同埋感覺如果將個盒類比為佢地間房嘅話咁我依個審神者就好似變成一個大細超嘅主人咁
新UI
直接copy手機版
手機版 UI 真係麻麻地,無得一次過睇晒有上刀裝同埋馬,要撳入去裝備嗰度先睇到

你話手機 resolution 比較細就話啫,desktop 可唔可以改返少少呢
界面樣衰比例差都算啦
重點係bug多到呢
我自己親身體驗嘅有
1)內番生存同偵察數值改變其實係相反(比如明明完結係生存加1點知出翻去會變左偵察加1)
2)隊長換人會有狐之助跪嘅情況
另外雖然自己未有親身體驗過,但好多審神者都有反映出戰時會揀魚鱗陣會有bug
大概係本體同刀裝都分別受到攻擊(有人係1-1揀魚鱗陣係可以打到戰線崩壞變刷到一騎打出黎)
所以大家如果轉左做html5嘅話,出戰唔好揀魚鱗陣呀
手機版換隊長狐之助走出黎+1
又冇哂人
先白山限鍛呀
上次已經出左
最近見fb刀劍買賣谷多左人脫坑賣周邊
感覺會唔會愈來愈冷
連電影版都冇得上
雖然我依家都好少開驚
有新活動新刀鍛先上番
運營都要諗下點keep番大家d熱情
岩岩大阪城event已經唔想開黎打了
極大太刀要咁多exp先升一級真係冇咩mood去升佢地
初期極短相對易升好多反而有心機去練下佢地
下次極槍會唔會成150萬先升1級
尋晚返到屋企出左貨,太感動啦
考慮返鄉下去粟田神社還神
其實退坑潮老是常出現架啦
我初入坑時試過係信和見過係十有八九個人都拎住刀男d周邊
點知一到日本號同物吉初實裝時就好多人因為唔出貨就棄坑
(我當時都撈唔到號叔,而物吉真係喊住肝)
花無百日紅係必然黎
所以我一直都唔強求
只能講依隻game係來者不拒 去者不追原則
但電影版我諗唔會係因為粉絲少左就唔上映嘅
依幾日理政治野冇肝刀
突然間有個諗法可唔可以係message box到做d野?
今次本科複刻個六敵點去到好上 打到2xx突然屎忽痕上英文wiki先知自己行咗唔少冤枉路

唔知聽日槍極化有咩特異功能

係時候等新刀啦
由捉螢變成執貝殼唔通係千代金嘅相關刀?
咁官方係咪應該換返 set 泳裝立繪?
全部泳褲由花丸審提供
花丸審表示:我上次自己整幾件都整到病左,不了
Btw唔係話沙汰話唔再畫刀男啦咩
可能又有琉球刀
十有八九啦
差在係治金丸定北谷菜切定一齊黎架姐

is watching you
Btw北谷菜切真係預料之中
但聲優又係一個唔識嘅....想見到d熟口熟面嘅聲優多d
第一個反應……

偽娘組新成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞