[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
已經攞到南泉三號機,狗衝經驗值
希望每一步都係苦無隊
有無人課金開第二輪箱?
我開完第一輪寶箱之後諗諗下,為咗增加狗衝經驗值既動力,都係課金 reset 一次
我都未打完第一輪
想問下扮工巴係咪一拎到南泉喵就reset定開哂寶箱先?
我全部開晒先至 reset,攞多一份資源嘛!
平日我都係打個零鐘左右,星期五六日先至打兩至三個鐘,星期日已經開晒
我依次成日翻車前晚先拎到南泉喵
但一黎我又懶得課金去reset
二黎我又唔缺資源同刀裝
姐係除左練刀之外都唔要仲肝活動為咩
課咗一次但又開哂了
繼續練刀但又唔課好似好on9咁

巴打/絲打你嘅肝好強
好好奇你幾lv了
Btw巴打/絲打你係新入黎依邊定舊人但改左名?
唔係好眼熟小豆長光依個username
改咗名咋 之前用前田留過名但好少上水
平時啲event好懶,係江戶城用嚟練中間lv嘅刀好輕鬆先打多啲咋
犀利
我都係啱啱先攞到南泉 4 號機,仲有一半既箱未開
復活節開埋之後就做返條咸魚
Between大家點睇新嘅特命?
陸仔係我初期刀 睇到pv嗰陣好撚激動
覺得背後有好多陰謀
上一次活動提到放棄世界
今次都有提到
另外 覺得兩個神秘人唔係純粹調查官+新刀男咁簡單
同埋覺得時之政府好有可能係終極boss
終極BOSS係官方啊
初初極化d劇情描述到時之政府鬼鬼地咁
真係boss都唔出奇
Btw唔知暗墮系統有冇機會搞得翻?
開完第二輪寶箱,又做返條咸魚 _(¦3」∠)_

btw,有無同事開咗 8-1 檢非?
在下開左呀...但本身有小龍所以除非想練極打脇(另外爆刀裝)之外好少去8-1
Btw我今日先開哂第一輪寶寶箱咋...
平時都只係打7-1
67lv 極短 54lv 極打同37lv螢總最多係boss面黑抽到不利形勢 或者久唔久發瘟無避開先爆刀裝 基本上每次都係淨袋exp同有少少玉鋼
我極打先o岩o岩準備練冇咁高lv呀
極短一隊lv8x啦打8-1除左boss點有機會b勝外都冇問題
只係想係練極打一隊時順面打檢非姐
有時刀裝太多嘅話直接踩boss點爆哂佢仲好
我無咁多肝功能練刀,極短都係 55~62 左右,最高既極打都係 47 歌仙
老實講開唔開檢非都無乜所謂,只要帶住 3~4 把極短就夠對付,只係檢非既 EXP/撈到既刀無肉食,唔開的話就大機會爆刀裝(7 圖以上)
7-4長線同8-1都算易練刀嘅(當然係除boss點外啦)
我極打全lv35都打到嘅
7-1、7-2、7-3就真係開左易過唔開

哇 下面紅色好似好正
下面果位好忍者feel變身成手裏劍男人.. .?
Btw我比較鐘意上面嘅靚靚下巴仔多d
一次兩把新刀會唔會肝死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞