[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
唔該閱巴幫我post咗出黎
留名跟進到底係入面當中嘅邊一把
https://meitou.info/index.php/郷義弘
張特別札好撚難抽中...20000仲一張都冇
肝咗5000咋我
不過都係未見
依個post沈哂
不過點都好啦,官方11月~12月行程表出咗:

又有新刀啦
希望大家作為香港人努力緊嘅時候都會稍為休息一下打幾局game放鬆下
記住一個都不能少呀
https://twitter.com/tkrb_hmrhk/status/1186941700146515968?s=19

又就唔啱返鄉下既時間

btw 張 poster 係 5 把初始刀 + 1 個看板郎 = ……
輪到虎哥
再下次既特命調查係清光定歌仙呢?
我覺得下次係歌仙...清光光壓軸
Btw新刀靚靚下巴仔

又有新刀

江派嘅刀
官方係咪唔記得咗正宗派?
好似啲人話係五月雨江
都有人估係松井江嘅
江派嘅刀感覺真係幾idol風....好奇五月雨係咩畫風
話說松井江係細川家嘅刀
唔知會唔會同細川組有回想呢?

然後...官方,正宗派呢?
推下 post

今次經驗之里好好彩抽中特別札既機會大咗(定係我移民咗去歐洲?)打咗 92 000 玉抽中差唔多有 10 幾次

btw,以前抽中怪火之後不停抽中敵札就係咁屌
而家就係咁希望抽中敵札(最好先抽中怪火先), 9衝 exp
我都係
試過中完怪火之後中特別相未打boss點已經過千
不過輕裝太貴諗住打完120000就算

又有新刀?
松井我仲千零玉先拎到手冇諗過咁快
唔夠2個月出4個靚靚下巴仔
都唔知係咪趕出第四本設定集
係都唔奇
btw twitter有人估係童子切
Twitter d人亂估開
不過冇刀紋好難估
我覺得唔似係,依把應該係連隊戰嘅新刀
但天下五劍唔拎出黎限鍛呃下人課金營運都對唔住自己嘅銀包啦
同埋印象中天下五劍個個直接出全身圖(黑影)
依加先得6萬5係咪同新刀無緣鳥
努力就會出現奇蹟
不過真係忙都唔緊要呀,反正之好大機會會再出
問題我上次已經冇肝仲諗住今次可以一次過拎埋上次嗰把
Btw 8萬鳥 打左咁耐淨係出過一次四倍脇
我未出過四倍脇....
加油啦

所以一文字派都出現了
代表色:灰白(?)
山鳥毛一文字
國寶 太刀
上杉家御手選三十五腰之一,為上杉謙信愛刀
題外話:小豆長光同五虎退都係三十五腰入面嘅刀刀,期待回想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞