[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
實會有人放啦
不過第三句我本身就係純搞笑嘅姐
其實頭兩點先係重點黎
我以為大家都用 幾年前成個grp有玩果D人都有用
我玩另一隻Game(台服), 聽過陸服既人係用特別既方式沖排名 所以好激烈
好緩慢咁開緊幼兒園
咁阻止唔到人點玩嘅
大概係個game本身就冇話要趕黎練嘅feel
所以好多人都會hea住玩(例如養緊老嘅我)

中國d人不嬲都沖排名沖到痴左線
依個遊戲 先唔好講可以靠課金增加練刀時嘅所得嘅經驗值嘅陸服
就算係日服都好多練度高嘅中國審
佢地之中仲要好多都睇唔起低練度嘅玩家 見過好幾次係刀劍亂舞嘅大吧有唔少人係果到屌日嬸唔練刀
練度低嘅咸魚嬸here
但再懶都唔會用外掛

終於過咗圖8-1 A勝
兼さん補刀殺死苦無 不過不利陣型碎咗好多金投石
8-1我冇動力肝
過左幾次d回想開哂就算
練刀打7-1好過 短得嚟EXP多
反正已經有小龍
7-1唔知點解我成日向下走然後就拎資源
8-1條路咁長起碼難掉花先...好似係
好多話唔好全極化刀 最好入面一把90+普刀入王點機會大啲
不過個機動一定過50(大典太加3金輕騎或者更快) 唔係俾苦無同中脇差打(刀裝
咸魚嬸
我都有研究過外掛 不過一來唔明二來怕被ban都係算啦
我見人極短都99真係
非極化刀我寧願翻5-4練所以都係
但以前我係7-1將極短練到lv5x都冇事
幾時改架
極短99成日都見到 不過lv8x up加雙輕步加全飄花加對方非有利雁行/逆行就打到
極脇都試過遇到all lv99
好彩(?)未見過極打lv 99姐
食彩數多
有排30幾已經可以loop 不過nerf咗之後練到45+先入7圖
唔只係短刀所有極化刀前年八月之後都大幅nerf 去到之後脇差同打刀勁難練
唔好意思我係講緊入boss點果句
佢係全極刀入boss會機會低啲 最好加一把普刀
不過當年2017年8月極刀nerf事件迴響勁大 加上當時又有毛利0.07%事件同幾把長船刀限鍛出貨太低

高級極刀都係咁屈機(好難想像99級極大太同兼さん會點 )只不過太漫長
祝各位審神者資源小判常滿 出征順利
歐氣爆發出稀有刀
https://www.youtube.com/watch?v=8w-rHOSn1zw
刀stage 2019新作會係6月-8月公演
今次疑似係開心向劇本,不過末滿大佬啲嘢可能又係另一個悲劇
不過今次冇爺...?
好似係地圖 8 有新刀實裝
https://twitter.com/tkrb_ht/status/1094465171924250624?s=19
大家估下係邊把?
之前唔係話又係限鍛咩?
Btw我估係正宗派
頂帽感覺似
雖然新刀有狐狸有機會係狐ケ崎但狐ケ崎係太刀黎新刀感覺比較短似短脇
有剪影所以我覺得係天下五劍
鈴木爺6月應該有其他舞台劇要做 好似係
天下五劍印象中係全身剪影...?
如果係都想快d見到我家大家長鬼丸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞