[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
原來不知不覺已經4年
當年初實裝時Twitter d trends 全部都係大包平同火神大我
好瘋狂
仲未計未實裝時已經有古備前MMD同大包平MMD
啱啊
然後我都就嚟5週年
文煉都3週年了(雖然其實成年冇上過線)
我5年半啦
文煉我事前有登錄但16年11月先就任
出動畫時有玩翻一陣之後文煉動畫垃圾到睇完唔知講咩好...又冇心機再玩
btw刀4週年時
大包平個大包平四週年宣言好正www

冇睇文煉動畫
其實遊戲有咩文豪都唔係好知(司書失格
但係因為新美南吉個角色好可愛所以走去拜讀新美先生嘅作品
然後就係覺得北原白秋把聲好好聽
結果發現原來同髭切一樣都係花江
作為一個神谷廚,打打下刀男同艦娘見到dmm 有隻新game係神谷配就入咗文煉坑了
尾崎一門最高不過泉鏡花d作品我睇咗少少原文,覺得我唔太好果種風格搵日再認真睇
花江我個人因為太一、比司吉同齊格所以唔鐘意佢連帶兄者同其中一個前主渡邊綱我都麻麻
不過北原白秋係我文煉入面第一部隊成員,兄者我都俾佢練完lv99同俾佢極化嘅
我本身冇追聲優
只係係鍾意個角色嘅時候先會去留意下
因為咁所以見到啲親友喺度講啲關於聲優嘅嘢果時就咩都唔知
限鍛又來了
大家準備佛系定all in
啱啱先入手大千鳥咋我又有新刀
唔知係咩呢
希望係和風服飾嘅刀

然後係爺狐輕裝
三条家一次過實裝哂咁就二十萬小判
新刀嘅話感該唔會係童子切掛,但打緊fgo2.5.5又有d想係
安綱嘅話應該早一個月就做宣傳
同埋好似鬼丸先出咗冇耐?
天五最後一振囉喎
冇咁快掛

唔想又賭到破產
鬼丸果次賭都返去食低保
開辛苦先儲返30萬資源
然後係爺狐輕裝
三条家一次過實裝哂咁就二十萬小判
新刀嘅話感該唔會係童子切掛,但打緊fgo2.5.5又有d想係
安綱嘅話應該早一個月就做宣傳
同埋好似鬼丸先出咗冇耐?
天五最後一振囉喎
冇咁快掛

唔想又賭到破產
鬼丸果次賭返去食低保
開辛苦先儲返30萬資源
就算唔係童子切咪又係要鍛到破產
唔係童子切嘅話咁126番唔知有冇機?平家刀希望...
會唔會係正宗
日向一定有其他同伴

正宗係天下三作之一點會冇刀
天華百劍同真劍都實裝好多只係唔知依邊嘅官方幾時記得
絲打你講嘅問題應該只係官方唔記得set....
反正佢都成日唔記得set
睇嚟係和風刀
又係紅色btw
D人估係真田幸村嘅脇差—泛塵
因為紅色同埋刀紋係真田家嘅錢紋
加埋依家嘅十文字槍就可以組真田組
營運:然後下次大坂城就可以有新弟弟—真田藤四郎
不過點解唔係平家刀打緊fgo嘅人表示真係想睇下依兩隻game嘅「聯動活動」
wa
個名幾好聽wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞