[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我自己就唔介意嘅
最多加密等唔想睇到嘅人唔好睇到...?
好!咁得我沖個涼cool down下先!
電影版睇完,想二刷但唔知有冇時間
如果要講既,睇唔睇2.5都好,有機會係值得一睇既。
因為佢個內容比我感覺唔係咁簡單,係拍得好特攝但真心要睇。

下面有劇透感想:
睇唔到劇透添 我淨係希望香港會上
佢食左我啲嘢頂佢
開word打啦
我一陣二刷,睇完再打
隻隻字都識讀, 但好似睇唔明
來世來係人名?
二刷冷靜後寫既會劇透包膠。

多謝絲打先

唔駛客氣 小說版已入手。睇埋書再發掘。

投豆兵死得好快
依個活動係強制先攻擊投豆先
所以要帶投豆都要帶統率比較高嘅高等級刀先好帶
得果兩粒格, 比左投豆兵(上)仲要成日投唔死對方刀裝
整唔到特上投豆兵啊! 整唔到啊!
統率高係避免爆裝?

btw我而家打完5圖, 然後望住班廿幾LV既短刀同十幾LV岩融
岩融仲難升過短刀 每R一次痕, 不禁大叫一聲辣殺 (喂
頭先唔小心打上路鬼好撚恐怖 boss點二姐本來又52血即刻打淨1血 嚇死
仲唔好提金刀裝碎晒
最理想4把五花刀(小烏丸統率太低唔建議)+極化大太+小龍(統率高成74)
問題係要求太高太多稀有刀
碎投豆兵係大問題
全刀帳加資源all999999嘅人表示冇問題呀
不過我都係鐘意趁機練極刀多d
但出極都唔出投豆兵
本來想整金遠程刀裝(用到七七八八)點知連續三次十連冇金
近侍二姐私吞曬啲金整聖衣 啱啱第一次課千四円擴刀位刀裝唔算特別肉赤

聽到有人抽卡課金過萬先得一張特別版 刀男最多只係出征多少少拎資源
刀裝課到240都唔夠用
刀男比起抽卡game其實唔算重課都可以玩到
刀男好似冇乜迫住要趕頭趕命咁玩既感覺 (好似係)
但升LV真係好漫長
我記得我以前有朋友好似係用外掛(?)玩, 自動練功?
冇乜留意佢地講咩 突然諗起
養老專用
用外掛一下就auto-click一下就加速不過都係果句唔建議啦
其一係有機會會被banned (至少艦娘果邊係)
其二係依個game本身就係靠愛去練刀用外掛就冇意義了
其三係programming 太差唔識自己寫
記得好似係有人寫埋program Happy share
我人生第一次玩online game 第一次知道有外掛呢樣野果陣就即刻比人幫我使用了 (我朋友話以為我會鄙視呢個行為 )
唔用主要係自己蠢唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞