[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

新人報個到,係咪所有とうらぶ 野都可以傾?
遊戲我輕鬆玩緊,最近訂左兩隻源氏兄弟的黏土娃,第一次入這個坑,希望快d送到啦!
歡迎新人呀
最近大家發夢發到好攰都冇咩人推下依個post

我自己對源氏無愛(雖然都練到lv99了)所以冇入手佢地兩振嘅黏土人
淨係買左(買埋右)清光同粟田口咋
大家咁話,最近真係連login時間都無(GBF都係....)
清光我都係初期刀最愛

感覺之後劇場版出來既話又會多番新人,不過之前ufo逃稅單野....希望影響唔好太大啦
見到千子村正土人實物 又去買

Re Ment最近張枱好啱俾刀男玩,本身儲咗唔少食物玩具
水砲兵好好笑
天口㷫,同班遡行軍玩下水先開戰
諗起水槍戰

笑左 笑埋右
不過依次活動其實唔錯
就係連隊戰(但亂mode 特別場合得一回仲要極易打)加用投豆驅鬼活動嘅綜合版
Btw投豆兵係投豆兵嘅亞種
而水砲兵算係銃兵嘅亞種
咁我係咪可以期待一下之後有個活動係以弓兵嘅亞種黎打?
提早收工,又多半日時間黎肝連隊戰
今次個活動真係好好打宜家已經26000, 升呢升得好快
分明係買幾送一,仲要係彩虹貝殼嗰個出現率唔低 送貝殼同埋XP
每次水砲戰畫面出現嗰陣都會想像班刀刀(同埋敵軍)講:唉屌~濕撚晒,唉~唔撚驚
今日放工返黎嗰陣真係成條褲濕晒
我都係過對面食個飯隻腳都濕晒
提早放工最開心就係狂衝進度
已經送咗號叔出去
等緊再掘大阪城……
係咪得我仲未打夠200000玉
我都未打夠 200 000 呀,仲差 10 000 左右
仲差30000幾
依兩個月發生d咁嘅事冇心情打機...
又係時間係依d推一推啦
想問下大家換哂輕裝未?
我玩完先發現有一張仕立券送...
另外8-2關已通表示刀裝耗損情況十分嚴重
仲要極難入boss點(不過體感all極短易入d)
Boss點聽說會出小日向大家加油
輕裝換到就嚟破產

遠征一輪先
其實都真係幾貴下
不過為咗發廚...冇計啦
Btw下期預定脇差雙子同厚ちゃん
我隊極兼さんlv57 極短lv72都碎咗八成刀裝,都係返返去7-1 loop升吓先
我家極短lv90了一樣碎
有冇人有買設定集第三冊 極化刀同長義好好丁
想買但病咗成個星期冇力買
淨係留意到有新刀嘅靚靚下巴仔咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞