[Nitroplus+DMM.com]続・刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
南海先生內番服好好睇 更有文豪feel
仲好襯個紫藤背景
跟本就copied from隔離文アル
利申:冇鏡花
冇玩文アル (但有望過吓,真係幾似)
反而有玩文スト
文豪野犬以前有追漫畫依家直接睇動畫算
文アル係真係文豪game黎
好多果d文豪同其作品嘅相關梗
不過咪又係轉生成saber, archer, gunner加個用鞭嘅然後係咁打打殺殺
個boss踩地雷踩到0步數 應該唔會再郁
聽朝南海終於可以入手(好似)
南海已入手,而家打緊第三回
最近心血來潮開返黎玩
見有新活動即刻衝去拎左兩把新刀
但係玩左兩年都重未拎到浦島虎徹
我想儲齊啲刀姐。。
浦島依家淨係得翻鍛刀先可入手
有需要嘅話試下用一般脇差公式試下啦
今次冇課過就拎曬新刀了
今日睇返wiki好似改左可以打7-1同7-2拎
多個希望
鍛刀我鍛左成年都未有
次次都係果幾把
鍛刀要睇運嘛7-1、7-2最好要練一隊極短加帶金銃先好去
金統打到爆左幾個
唔知點解鍛極都鍛唔出
明明跟左人地啲公式
報一報喜

沈左post 過黎推一推先
繼續掘地 又出動雪藏多時既博多拎小判
係北海道見到鶯丸役嘅廣瀬智紀同左元akb川榮李奈閃婚加有左
依家被人係Twitter 插咁
但其實有咩好插
因為佢地識左唔夠九個月但個b就今會內會出世(姐係奉子成婚,日本好似好忌依d)
另外,咁快閃婚衰d講句閃離都似
Btw係報紙上面廣瀨前面有刀劍亂舞役者
唔知會唔會影響埋刀舞/電影添...
其實唔係川榮比人插,係廣瀨比人插,到飛起
因為廣瀨其實一直都對fans係「ガチ恋」營業,對啲fans好似女朋友咁。
今次搞大左川榮個肚你問佢班女fans點接受到
http://timable.com/zh-hk/event/1806393

重點展品介紹:

和泉守兼定/二代 之定 (最上大業物)
大慶直胤(江戸三作之一,展品在「藤代刀工事典」所載)
大宮(650多年前南北朝時代,備前名刀工派)
運壽是一 (徳川家御用鍛冶師,展品小烏丸写
肥後國住赤松太郎兼幸 (平成人氣刀匠,展品写清磨試斬刀)

MUSE Gallery
佐敦志和街一號登臺酒店地庫

又準備燒資源啦!!
頂 全部槍都得70lv以下 期待日本號會去到幾快
我除咗號叔仲係 30,切叔同杵子都畢咗業好耐……
btw,今次極槍又會加乜野技能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞