英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
香港97前唔係英國屬土? 香港譯唔係official 譯? 英國行common law 架白痴仔. 政府用過就official 架啦

谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)#179都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足7日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
又無理據地屈人係中國人. 我中文講得好差架喎, 你又雙重標準啦你
又玩"你也一樣謬誤"
有其他人玩(如有), 就等如你玩雙重標準無問題?
你有問題就任何人都可以指出.

你也一樣、你也是或訴諸偽善(拉丁語:Tu quoque)是一種訴諸人身的非形式謬誤,是主張某人也做了他所批評的事,因此其論點無效。「你也一樣」謬誤是一種積非成是,也是訴諸人身謬誤。

咩係英國護照呀?
通常? 得你一個咁講咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞