英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
既然你同意皇帝放權 貴族互鬥同民主冇必然關係, 咁你點解釋大憲章 光榮革命 同民主嘅關係
限制皇權同民主距離遠到爆。
有簽一回事,事實皇權有無下放另一回事。
限制皇權又好,簽嘢都好,唔見得同民主有必然關係

你都係未畀出理據。所以你畀到理據之前,唔止我,係無任何人需要回答你
Cherry picking
故意無視市民同警犬力量差距
光榮革命唔係我提出
你洗唔洗先驗吓眼或驗吓腦
你玩邏輯謬誤,又唔舉證,你呢啲叫討論?你無病呀你?返中學重新讀過啦
由1199年至2018年, 英國人係經歷無數次嘅流血、武力抗爭,先有今日嘅民主政制!
光榮革命係我講嘅, 不過你自己將啲冇證據嘅claims當做英國歷史嚟講, 所以我都想了解吓你嘅歷史觀
我睇錯咗,“既然你同意皇帝放權 貴族互鬥同民主冇必然關係, 咁你點解釋大憲章 光榮革命 同民主嘅關係”唔係我講嘅
明顯谷行條野根本唔係討論
條友到而家都未舉證
谷行條野部電腦壞左定咩事
"由1199年至2018年, 英國人係經歷無數次嘅流血、武力抗爭,先有今日嘅民主政制!"
就係呢句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞