英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
可能係佢無,都唔想其他人有呢
再推!
已經有7511人聯署
加油!
第一,我只係話你用五毛式詭辯法。
第二,人哋話你係五毛,係因為你不斷用邏輯謬誤去詭辯。所以唔係人身攻擊。
偷換概念就偷換概念啦,仲死撐
明明有晒official meanings,你就自己作個定義,之後屈為generally speaking
谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)#258都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足7日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
又死撐死loop
上面講過97前香港係英國領土。英國係用common law. 英屬香港政府譯過,就算去到英國法庭,都會接納“英國公民”係由“British Citizen”譯過嚟。死撐都搵好少少理由啦

谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)#258都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足7日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
“上來吧”,?!中國人喺度扮香港仔呀?
呢頭又聲稱英國法律入面無用中文terms. 嗰頭又繼續唔用英文terms.
咩係英國護照呀又?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞