英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
其實歸英真係可能?每日一百五十隻蝗點搞?
橫式引號「」倉頡碼zxcd zxce
呢個係現實陳述 唔係論點來和
香港 屬唔屬於英國(事實問題) 同 應唔應該歸英(價值觀問題) 有咩關係?唯一嘅關係就係如果香港已經屬於英國,咁就無得歸英囉。
因為小明唔識游水,所以小明唔應該學游水?
淨係屌柒你咪得囉
撚樣!
屌你老母!
已經有7680人聯署!
各BNO手足加油!
歸英嘅前提係確認聯合聲明失效
到時HKSAR就會成為非法政權
特衰 150果啲會跟住消失

所以歸英差唔多係將HKSAR砍掉重練
英國有義務繼續俾150?
以前就話聯中抗蘇俾面中共,而家
英國都冇義務收返香港!<- 理據?

打仗上面講過唔係必然. 但你又選擇性失明之後死loop
咩叫有"義務"收返香港
英國有嘅係權利
而家支那毀約, 已經係非法霸佔香港
英國收返香港叫行使權利
咪就係,上面已經講過條約問題,件垃圾又當睇唔到
即係話你聲稱英國無“義務”收返香港係錯啦
1. 維也納條約法公約第69條
2. 英美歐都有出報告, 唔係你話冇就冇
3. 其實支爆到呢個地步, 已經唔到支那話事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞