英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
貴族奪權好多國家都有. 清都畀漢人奪去部份權力. 又唔見清有民主
所以貴族奪權唔見得同民主有必然關係. 你話有, 就你要拎出理據
你話大憲章同民主有關, 就你要拎出理據
玩put the words in other's mouth 死開啦. 自己無腦就打稻草人

我唔係話"你話" 貴族奪權唔見得同民主有必然關係, 而係陳述事實"貴族奪權唔見得同民主有必然關係", 所以如果"你話大憲章同民主有關, 就你要拎出理據"
#828 已講咗, 你自己當睇唔到就唔好話人啦
講垃圾, 不斷用邏輯謬誤去詭辯嘅你就真係垃圾喇.
你話大憲章同民主有關, 就你要拎出理據
你又再次玩"你也一樣"謬誤
無論其他人有無提理據都好, 都唔係你唔提理據嘅藉口嚟

he who asserts must prove. 唔係我想知英國歷史, 而係我想指出你不斷鳩up 唔提理據
你也一樣、你也是或訴諸偽善(拉丁語:Tu quoque)是一種訴諸人身的非形式謬誤,是主張某人也做了他所批評的事,因此其論點無效。「
你又再次玩"你也一樣"謬誤
無論其他人有無提理據都好, 都唔係你唔提理據嘅藉口嚟

只要你無提出理據, 任何睇到嘅人都可以指出你無提理據
其實任何人都可以reply任何人
谷行條野講咁耐都係9up
Genzo好波
英國民主過程就係透過協商下放權力
你話貴族奪權同民主有關係, 就要證明
文盲?
偷換概念玩夠未
#834你答唔到, 一路玩"你也一樣"
係你要混淆貴族奪權同民主嘅關係
9up完就屈我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞