英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
屌你老母
1. 中英聯合聲明失效就會觸發維也納條約法公約第69條
呢個唔係藉口, 係法律
2. 我問你你又問我
3. 佔領係咩用詞嚟
屌你老母
係時候準備開新Post
你條白痴仔, 偷換就偷換啦, 仲死撐.
一係你定義咗你口中嘅流血係乜先.

上面有人理解為流血革命. 你講嘢唔係偷換就玩模糊化
睇清楚我話你偷換咩
你偷換完屈人迴避問題?
第一, 講講吓英國你又轉移視線走去講美國
第二, 貴族權鬥偷換為民主進程就係你錯
涉及權貴鬥爭係一回事, 同民主有無關係另一回事. 政變=/=同民主有關
你聲稱大憲章有關, 係你要提供理據
1) 聯合國reg 咗都叫唔係條約? 中國單方面講有用? 又死撐
2) 證據人哋一直都有做. 唔好以為份半年報告真係得句"一國兩制運作良好". "but"之後嘅重點又無人識睇. 入面中國做個咩衰嘢全部有record.
3) 上個post 已經有人講過香港有幾多個國家嘅人喺度. 總人數又有幾多. 唔好單抽英國出嚟講. 英國唔係好似中國咁無朋友
政變唔一定同民主有關, 係你話有關, 所以係你需要提理據. 唔好屈落我度.

"無"係唔需要證明, 又係你講嘅.
你亂咁鳩up 就係人都插得你啦垃圾
你亂咁鳩up 就係人都插得你啦垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞