英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike

Link: https://www.facebook.com/Moggmentum/videos/177767983126363/

Make Hong Kong Great Britain Again
之前個Post已爆
轉場繼續推
谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足4日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 所以你要人哋答之前, 唔該你clarify 晒啲定義先. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

而谷行條野你clarify 返上個post #346嘅定義之前, 你再問嘅所有問題, 我都無必要答你, 直到你clarify 到為止
繼續追殺條詭辯撚谷行條野
Block撚咗佢算啦
唔值得為條五毛嘥時間
個BNO聯署已經有7270人聯署
各位BNO人加油!
衝啊!
推!
落去下面笑飽佢啦笨
好行唔送
推呀!
你含撚啦
做咗要畀你知?上網反對你詭辯等如無做其他嘢?咩邏輯?
而且你咁做只係再之將視線轉移去我身上,唔該唔好轉移視線。
谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足4日

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 所以你要人哋答之前, 唔該你clarify 晒啲定義先. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

而谷行條野你clarify 返上個post #346嘅定義之前, 你再問嘅所有問題, 我都無必要答你, 直到你clarify 到為止
英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英

http://lih.kg/fEwEehX

你又再次偷換概念, 你呢度將"有無做嘢"同"成唔成功"互相偷換
仲有你只係不斷繼續將視線轉移去我身上

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
你先改變類比事情嘅重要性, 再將重要性唔同嘅事偷換
你轉移視線夠未? clarify 得未? 一直死拖

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
紅鯡魚(Red Herring)是英文熟語。指以修辭或文學的手法轉移議題焦點與注意力,是一種政治宣傳、公關及戲劇創作的技巧。
紅鯡魚在公關與政治宣傳上也經常被使用,利用新的事件或曲解議題,將群眾的注意力移開原先關注的議題上。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞