英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
只識反問? 講完其他理據你就當睇唔到, 跟手屈我只識反問?
不斷反問係得你做, 我無. 唔好又屈我
為咗反英你可以有幾無恥? 反唔係問題, 無恥係問題

你無視其他人嘅理據, 之後又唔畀理據去死loop 你嘅觀點, 就係錯

結果論根本就有問題. 因為結果論吓吓都要睇到result 先做, 做人同炒股一樣, 睇領先指標架嘛. 中國而家又好似你咁無恥, 經濟又就死. 成個西方世界又anti China. 買BNO 唔買中國, 理性選擇. 真正需要收皮嘅似乎係你嘅中國
想反英唔係問題, 齋用人身攻擊只會顯得你有幾蒼白無力
我幾時屈你係五毛? 你而家老屈我屈你.
而且你又再之玩"你也一樣謬誤".
你也一樣、你也是或訴諸偽善(拉丁語:Tu quoque)是一種訴諸人身的非形式謬誤,是主張某人也做了他所批評的事,因此其論點無效。「你也一樣」謬誤是一種積非成是,也是訴諸人身謬誤。

你又再次老屈我做中國人, 你話我係中國人, 又話我英文有問題所以做英國人有問題. 但中文我同時亦唔好. 呢度你係雙重標準

你就真係毫無邏輯喇, 老屈我屈你做5毛, 係咁打稻草人
谷行條野呢位無恥中國人, 不斷玩老屈同邏輯謬誤去詭辯

你也一樣、你也是或訴諸偽善(拉丁語:Tu quoque)是一種訴諸人身的非形式謬誤,是主張某人也做了他所批評的事,因此其論點無效。「你也一樣」謬誤是一種積非成是,也是訴諸人身謬誤。
btw, 專業啲啦你. 我上個post 已經講咗, "我喺第三國嘅居留證上寫住英籍"喇
so? 你齋人身攻擊玩邏輯謬誤無話錯你啦
小技倆?無講過就係無講過,而家你擺明屈我,我邊度話你係五毛?我係話你經常使用五毛常用詭辯法去詭辯。

“條狗?”,阿中國人,返天涯啦。

又死loop你嘅訴諸斷言
又玩齋人身攻擊。
come on, 畀啲高質少少嘅論點好唔好?

定還是你根本無?
又玩“你也一樣謬誤”,畀啲新嘢得唔得呀?
仲有,你不斷對他人提出嘅理據選擇性失明,之後屈人唔高質?跟手又死loop你嘅人身攻擊。你呢啲就真係小技倆喇
唔好吠啦
阻住人睇post,仲以為個post咁長英國有咩特別事發生
點知原來係你條on9係度推
咁撚多五毛
你話無人反對就無?選擇性失明之後就屈人無。講狗,你呢啲詭辯撚就真係狗喇

https://www.vjmedia.com.hk/articles/2014/01/10/59941

82年香港革新會民調:只有4%港人希望回歸中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞