英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
會唔會搞遊行?
繼續人身攻擊啦,我就係想你畀人睇到你有幾無能

btw, 你有咩證據話我喺香港?白痴仔
你哋? 唔夠人講就要將我拉埋其他人落水?
而且無論其他人有無人身攻擊你都好, 你都係有人身攻擊人喎
你有做的話, 個個都可以話你啦
唔夠人講就玩"你也一樣謬誤". 而家啲中國人原來係咁嘅質素? 唔怪得啲人寧要BNO 都唔想黐埋你哋度啦

哈哈哈. 我遲早要返香港? 證據? 又係無證據老屈
繼續畀人睇你有幾低質囉. 英籍嘅定義又錯, 法律又唔識, 剩係識用5毛常用嘅邏輯謬誤去詭辯,
條友毫無理據, 剩係識屈
你點知人哋背後係乜?
上個post 大把人講完, 你又再次玩選擇性失明, 無視他人理據之後死loop
又唔敢正面回應其他人嘅質疑
又偷換去"收到利益未". 選民一定要收到利益先可以支持? 咩logic?
唔可以因為潛在利益而支持?
我只係睇到你不斷對他人理據當睇唔到之後死loop, 唔夠講就又齋人身攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞