英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
有五毛走入黎搞局
之後咪變咗做持久戰
咁你條命都幾撚短
如果派bc比香港人,班支那狗一定狗沖自己話自己係香港人唔係中國人
所以只可以派比bno
咁其實「英國人」同「英國籍」或者「英國公民BC」又有啲唔同嘅
××人 講緊嘅係身份認同多過法律身份喎
尤其係講緊UK
雖然譯做英國 但UK有4大nation同眾多屬地
蘇格蘭人係英籍BC
北愛人又係英籍BC又係愛爾蘭籍
福克蘭人 直布羅陀人又係英籍BOTC 又可以登記做BC
萌島唔屬於UK添 但萌島人都係英籍BC
谷行條野你件垃圾自己喺啲法律字眼度偷換概念 之後仲要屈我轉移視線?錯嘅原頭在你

谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足4日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 所以你要人哋答之前, 唔該你clarify 晒啲定義先. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

而谷行條野你clarify 返上個post #346嘅定義之前, 你再問嘅所有問題, 我都無必要答你, 直到你clarify 到為止

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
保守黨又代表英國?龍門又搬
可能人哋習慣咗好似中國咁,以為執政黨就係國家呢
約食飯可以係指午飯/晚飯 , 唔係米飯
講同國籍有關嘅,用法律定義有咩問題?
你又用埋啲完全唔同層次嘅錯覺類比

你嘅講法咪即係方便你搬龍門

谷行條野你件垃圾由上個post 嘅#346 開始, 拖到(2)都唔clarify 唔到"英籍", "英國公民" 嘅定義, 但就要死撐足4日

答到未呀? 無料到就收皮啦, 仲要死撐

尤其是因為你上個post 嘅#346 個reply 顯示你根本連基本定義都有問題. 所以你要人哋答之前, 唔該你clarify 晒啲定義先. 唔好不斷迴避不斷轉移視線

而谷行條野你clarify 返上個post #346嘅定義之前, 你再問嘅所有問題, 我都無必要答你, 直到你clarify 到為止

上個post : http://lih.kg/fEwEehX
law你老母
ma你老母
可能中國人唔識打香港字呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞