英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)

1001 回覆
140 Like 1 Dislike
你鳩噏就係?證據又無。我就引到英籍嘅定義出嚟。話你老作定義邊有話錯你?

仲有你嘅雙重標準。搵埋英屬香港政府嘅official translation 出嚟, 你都仲要死屈做"無意思"
跟手你自己老作出嚟嘅定義,屈做約定俗定都算。
但同時又對普通法講嘅有法律定義嘅習慣性選擇性失明
英屬香港政府譯過嘅英國法律字眼,點會唔可以做正式字眼?
你就約定俗成得, 人哋連普通法嘅法律引用方式就"無意思". 個龍門裝火箭架
你已多次對普通法講嘅有法律定義嘅習慣性選擇性失明
英屬香港政府譯過嘅英國法律字眼,點會唔可以做正式字眼?
你就約定俗成得, 人哋連普通法嘅法律引用方式就"無意思". 個龍門裝火箭架
你老作咪證明唔到囉
連BNO唔係英籍都講得出
咩叫居英權?英國法律無呢個字架喎
又偷換概念。英屬香港政府係officially翻譯英國國籍法。柒咗仲要死撐
“英籍”明明有完全identical嘅英文法律term, 仲死撐
唔係我認為,而係事實。又想偷換去邊?
柒咗就用人身攻擊嚟轉移視線

你條白痴仔乜都唔識,盡緯邏輯謬誤去詭辯都唔work, 畀人睇到晒你有幾柒,撚狗咁撚你,真係幾好玩
留名睇詭辯
選擇性失明嘅嘢,我哋識條鐵咩
技窮啦?齋人身攻擊嚟轉移視線

英籍定義又錯,法律又唔識,又要老作定義嚟死撐
又係訴諸斷言謬誤,證據又無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞