[勿助長代購勿提L'oreal Group 第一頁有懶人包化妝護膚品討論區 #93]

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
燒到興盒盒

好靚 包裝都好靚
好鐘意佢啲野有埋塵袋 但唔知胭脂有無
買黎擺都覺得好靚 仲要唔會真係淨係用黎擺
想得到佢了
好想做磨皮+填肉
麻煩絲打了
呢排日頭不斷用milk makeup支油補鼻翼
rollerball頭方便啲 唔補就係咁甩皮
係真係made in China 喎
支那人走嚟負皮定
d代購狗驚死有人唱衰huda冇人買

Ig 見huda代購成千幾個search results
好靚
我都好鍾意有塵袋呢樣嘢
佢d眼影都好好j
valmont 成日睇老母王國好多人讚 有冇人用過真係好有效?皮膚有返彈性個款
睇完呢句好想狗衝買一堆guccci
係啊我都有睇 佢地好鍾意valmont
搞到我都有小小心動想試 不過依家唔可以亂搽野
我平時都唔會留意正負評
但係我一post完呢兩句就有負評 嚇親我 真係好驚
眼影我買過俾我家姐
佢好鍾意 但我就鍾意超顯色嘅眼影
成個感覺覺得好貼心
而且又真係無咁易hi到個粉餅餅污糟辣撻
我都覺 基本上所有野都好好j
我斷斷續續用,冇忠實牌子
iherb黑皂好冇用? 之前想買次次都唔記得
準備入埋aveeno藍色等入冬
泡唔多唔緊要 唔會太乾又洗得乾淨就得

如果絲打日後會賣記得賣比我
街外賣手工皂冇人推薦同口碑真係唔敢買
有啲貴又冇用都算 仲會有洗壞人同黑心原料嘅
佢比起其他歐美嘅眼影真係唔算顯色
所以好啱我
我記得絲打你都係鍾意超級顯色嘅眼影
絲打眼影買咗咩色?
我想要autumn但一直冇貨
顯唔顯色都好想收一盒

好似好靚咁
愈買愈多化妝品之後個妝就愈化愈濃
依家化唔返以前嗰啲no-makeup makeup
成日諗住化少少跟住就愈化愈多
買啦 買嚟j
無買啊 以前初初識Gucci beauty個陣想買
但覺得貴 加上未識玩眼影 到開始識玩眼影個陣 就掛住睇其他brand
加上銅鑼灣好遠 好少過海 唔想特登去試
但一直都好想收翻盒
之前ba話全亞洲得香港同澳門有Gucci beauty
所以啲野hoom一聲無哂貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞