[勿助長代購勿提L'oreal Group 第一頁有懶人包化妝護膚品討論區 #93]

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
就黎又到sogo thankful
大家有心水未
想知有咩set裝抵買
我期待black friday多啲
gucci今年好似無粉餅set
hormones
女人注定左係咁
但又會提高子宮頸癌同乳癌風險
仲有心血管病
真係on99
女人既hormones係世界上最on9既野
workbitch絲 請問你會唔會再去做pico
上次想麻煩你幫我問問補肉結果錯過左
個粉餅最近開始見底
諗緊下個再用gucci定換其他
想睇下sogo thankful week會有可以買下
雖然好似次次都係咁上下
呢幾日再比多次機會IPSA三色遮暇 真係宇宙難用
又乾又易甩

BTW唔知呢度講唔講得洗浴用品 有冇絲打同我一樣係番梘人
秋冬就到想轉會搵保濕少少嘅番梘 求推薦
Gucci lipstick set!!!
去咗nars睇咗個palette都係無買到
無想像同睇圖咁靚 似眼影多過胭脂
但當眼影又好似唔夠顯色
都係clinique花花好

反而而家燒緊huda個precious stone眼影

19號去
你有冇相
自己整
aleppo soap係ok
我自己斷斷續續用左好耐
我對眼落左去Tom ford到
https://www.youtube.com/watch?v=O5KOufhHj6w

睇完應該會滅火, 我本身都想買
佢細palette係made in china㗎
睇你過唔過到自己 我就過唔到
有一個finishing powder粉餅
人哋送的
佢啲粉質係幾幼嘅 但係long唔long last同乾唔乾我都唔知
因為我好少用
通常都係拎出街補妝當鏡用 因為個樣好靚
洗唔洗負評得咁快 我講錯咩
個樣真係
不過好中意用個粉餅 粉幼 點補妝都唔會厚
不過我淨係用佢黎補妝 用佢黎定妝就覺得個妝無平時咁襟擺 但補妝黎講 我好滿意
連呢句都負埋
我買左Huda nude palette 好緊張
睇中醫好撞彩咁, 唔係好知邊度有好中醫
屋企附近既連鎖中醫診所都唔平, 加上自己又久唔久會食西藥(鼻敏感藥同胃藥)
可能遲下試下睇下平少少既流動醫療車中醫
有 TG比絲打?
個樣真係好靚
真係買嚟j都抵

而且gucci好似無周街派?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞