[搬返過嚟] 撞正伊斯蘭齋戒月去伊朗couchsurfing

509 回覆
166 Like 3 Dislike
絲打係唔係度 !?
急問!!!!!!
想問下簽證度我我玩CS
Who will be your host in iran 我點答
Individual?寫個host個名出黎?
Who will cover your expenses同address in I.R of iran你答左咩
求救

幾年前唔太記得
但我永遠唔會寫cs
始終唔係官方嘢
address求其寫啲酒店/大hostel
expenses無印象有填過
絲打係唔係度 !?
急問!!!!!!
想問下簽證度我我玩CS
Who will be your host in iran 我點答
Who will cover your expenses同address in I.R of iran你答左咩
求救

幾年前唔太記得
但我永遠唔會寫cs
始終唔係官方嘢

係咪是但填一間就得 ?我驚佢真係打去check reservation
絲打係唔係度 !?
急問!!!!!!
想問下簽證度我我玩CS
求救

幾年前唔太記得
但我永遠唔會寫cs
始終唔係官方嘢

係咪是但填一間就得 ?我驚佢真係打去check reservation

應該唔會,唔敢肯定
追晒
嗰時喺facebook斷斷續續咁追,而家終於睇到結尾好有滿足感

最近寫緊盧森堡

有呀我有追緊
本身都有啲憧憬,但fd話Luxembourg好悶...一日行晒
追晒
嗰時喺facebook斷斷續續咁追,而家終於睇到結尾好有滿足感

最近寫緊盧森堡

有呀我有追緊
本身都有啲憧憬,但fd話Luxembourg好悶...一日行晒

去旅行嘅話係架,比起附近又法又德又比利時
但我就係鍾意佢乜鳩都無
街又闊落又無人
唔係食嘢貴好想留多幾日
首先講聲多謝,估唔到隔咗咁耐仲有朋友追

有朋友同我講我先知啲圖死晒,因為所有圖都係用na.cx上傳,事件見link

https://lihkg.com/thread/244700/page/2

就係咁啲圖死晒
我愛樓主
我愛樓主

樓主愛我
首先講聲多謝,估唔到隔咗咁耐仲有朋友追

有朋友同我講我先知啲圖死晒,因為所有圖都係用http://na.cx上傳,事件見link

https://lihkg.com/thread/244700/page/2

就係咁啲圖死晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞