神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
我正係知睇左成個post都仲未有人肯開名
其實係咪大家都鳩估唔夠膽講實係邊個?

大家估咗好耐邵生嘛 依家佢又澄晒清咁
記者朋友知不過冇開名
我正係知睇左成個post都仲未有人肯開名
其實係咪大家都鳩估唔夠膽講實係邊個?

記者朋友知不過冇開名

係你錯grammar 定我眼花

同某一出名既人物既facebook page同一page admin, 縮短姐

記者嚟講你都算1999

係咪我問題,點解我理解唔至

同某一出名既人物既facebook page同一page admin, 縮短姐

記者嚟講你都算1999

係咪我問題,點解我理解唔至

ben哥個admin係另一個出名嘅facebook page admin
以前高登d post話邵子風d片嘅笑點仲難搵佢老母個g點
呢句好笑過哂gagmode啲片
呢個post有啲ac好可疑

記者朋友知不過冇開名

記者回應下啦,又話知又話剩又唔開名

係喎

係喎

kj
佢屌夾帶咪幾好囉
連登高登都一樣咁憎佢架啦
反而對游學修同夾帶frd有d失望
呢幾個係咩人黎
不過好老實 自己用常識諗 都知一個中一小朋友唔會識自己經營一個page 甚至識抽水啦(有d仲係政治方面) 洗唔洗佢用咁既方法踢爆
佢屌夾帶咪幾好囉
連登高登都一樣咁憎佢架啦
反而對游學修同夾帶frd有d失望

兩個一9踎
個記者自己係咁開post係咪有咩暗示
呢幾個係咩人黎
不過好老實 自己用常識諗 都知一個中一小朋友唔會識自己經營一個page 甚至識抽水啦(有d仲係政治方面) 洗唔洗佢用咁既方法踢爆

其實上面講咗⋯

講咗咁耐 依家已經唔係有冇人做幕後玩家嘅問題
事實擺在眼前
要諗嘅係邊個係後面果個
同埋究竟真係以合作夥伴形式
定係純粹借ben哥r撈
個問題始終係
邵子風利用一個未成年細路係Facebook賺錢

挑 ben哥自己本身都諗著做youtuber ga la
呢排ben哥出post咁高質 個個比哂正評
而家見係其他人搞就屌人利用人賺錢
完全對人唔對事
唔通由得夾帶班垃圾圍威喂咩

係喎

kj

睇個樣唔似係 游學修知答案
但佢都係話kj做野冇咁鬼
呢幾個係咩人黎

其實上面講咗⋯

講咗咁耐 依家已經唔係有冇人做幕後玩家嘅問題
事實擺在眼前
要諗嘅係邊個係後面果個
同埋究竟真係以合作夥伴形式
定係純粹借ben哥r撈

而家其實似變左幾個大人借個細路放d私怨上枱多d喎
個問題始終係
邵子風利用一個未成年細路係Facebook賺錢

挑 ben哥自己本身都諗著做youtuber ga la
呢排ben哥出post咁高質 個個比哂正評
而家見係其他人搞就屌人利用人賺錢
完全對人唔對事
唔通由得夾帶班垃圾圍威喂咩

佢講過想做youtuber係當時睇完垃圾大J之後跟佢拍片吖嘛
咁佢原意係點冇人可以百分百肯定
上面其實講過假設佢係好有表演慾而唔係為錢(以中一二學生立場而言)
咁佢呢期突然出嘅post又一反常態
大家自然想搵個幕後玩家出嚟啦

而家其實似變左幾個大人借個細路放d私怨上枱多d喎

咁就要睇下知情嘅記者朋友肯唔肯爆多少少料喇
如果唔係 我地成晚兜緊圈
呢個迷宮永遠行唔完
維園年宵75號攤位,咪就係足球快報嘅攤位! ! !
連個攬枕都一撚樣! !
與其話佢係神探 不如話對手無嘥心機隱藏身份
正常如果想隱藏身份一定會避開晒自己用開嘅字同語氣

hi
記者朋友,咪撚扮喎,我都識行內啲人,冇人知喎
維園年宵75號攤位,咪就係足球快報嘅攤位! ! !
連個攬枕都一撚樣! !

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞