神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike

花生唔該

樓豬我都坐定定
好撚柒呀 屌 群得夾帶都唔方係好野啦

花生唔該

嘩咩事
又爆單新嘢

花生唔該

嘩咩事
又爆單新嘢

串到應一應,好撚好笑

花生唔該

嘩咩事
又爆單新嘢

串到應一應,好撚好笑

咁又唔好變相吹奏邵生
食下花生算啦
屌你啦游殼收,一開始以為你最尾話我柒得很「甘」,仆街原來你係話自己柒得很甘心 跌落地下都要攞番堆沙,其實講真邊個先係真正借個細路上位?佢都未你咪又係眼紅個細路人氣都高過你 你就唔甘心,想玩踢爆其實佢本身無料架 其實個細路有人操控就係人都知啦,爭住做神探有代價的 成班打手仲幫佢話正義問乜乜乜,[/size=6][/red]Sorry瞓咗冇睇,收仔話自己可以影響咗人哋生意,影響咗啲乜?你真係正義就去維園掃人檔囉[/size=6],你舊垃圾冇實際行動,一味係Facebook做神探,好難唔信你係博出位。
最憎啲男人就係好似你咁,你真係縮返入龜殼啦,原本你比條女飛都有啲同情你,而家明白點解 做男人做到你咁撚cheap

終於見到啲心水清既巴打
佢仲兜柒得甘心 真係柒到唔敢睇
比女飛就唔好提啦 大把人都知佢偷食在先
係蘋果同佢咁撚fd唔報姐
屌你啦游殼收,一開始以為你最尾話我柒得很「甘」,仆街原來你係話自己柒得很甘心 跌落地下都要攞番堆沙,其實講真邊個先係真正借個細路上位?佢都未你咪又係眼紅個細路人氣都高過你 你就唔甘心,想玩踢爆其實佢本身無料架 其實個細路有人操控就係人都知啦,爭住做神探有代價的 成班打手仲幫佢話正義問乜乜乜,[/size=6][/red]Sorry瞓咗冇睇,收仔話自己可以影響咗人哋生意,影響咗啲乜?你真係正義就去維園掃人檔囉[/size=6],你舊垃圾冇實際行動,一味係Facebook做神探,好難唔信你係博出位。
最憎啲男人就係好似你咁,你真係縮返入龜殼啦,原本你比條女飛都有啲同情你,而家明白點解 做男人做到你咁撚cheap

終於見到啲心水清既巴打

同邊個?有冇其他新聞link?

花生唔該

嘩屌

花生唔該

嘩屌

其實個個因為條友個post矛頭指向佢 係咪可以告佢
一句到尾咪就係幫ben出公仔個班人囉
但修仔真係爭住柒
點解禿頭佬同邵垃圾有咁大仇口

好惡呀笑佢柒都唔得

唉得啦,咁你地繼續,我本身入來想睇結果點鳩知一班人圍爐,我唔啱我唔著我出返去先

唔好入返黎喔

垃圾死忠

花生唔該

嘩屌

子宮頸癌串緊misshunny

終於見到啲心水清既巴打

新聞link 就冇 你可以當我9up
有個奀模 有個熊仔頭
佢個時比人飛完仲要話被通知分手 好愕然
等高登仔一味屌條女
肉撚酸到

終於見到啲心水清既巴打

好波

終於見到啲心水清既巴打

新聞link 就冇 你可以當我9up
有個奀模 有個熊仔頭
佢個時比人飛完仲要話被通知分手 好愕然
等高登仔一味屌條女
肉撚酸到

熊仔頭 GAY

嘩屌

子宮頸癌串緊misshunny

misshunny個訪問又係鳩up到 乜撚中藥飲湯無啦啦醫好cancer
比人屌到仆街 仲比唔知邊個話佢甩底定咩
夾帶呢班真係youtube界垃圾

成個post d人咁強調自己唔識游學修
好心啦 而家又唔係講緊的士陳
有乜為呢

咁真係唔知佢乜水 屌你 拎的士陳同佢比

宜家連唔識d垃圾都唔俾
無眼睇

而家唔係屌緊你地唔識佢呀
而係你地一個二個懶威咁留言話唔識佢
有乜為呀
有乜咁威呀請問
唔識就上一頁啦唔該

唔再回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞