神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike

我都唔知 仲有個邵子風又係聽都未聽過
到底係我太out定打手呢

緊係你out啦新會然
當年邵子風搞gagmode笑點俾高登屌成過街老鼠果陣
你係咪仲未學上網,唔識就google下or收聲食花生
唔洗出來扮高尚既

識個二打六都有得扮老屎忽

唔識邵子風都還可以接受
但連游學修都未聽過你真係有d與世隔絕喎
話未聽過游學修果班去做功課啦好無?
呢個時間係讀書黃金時間呀!
好撚憎邵子風

佢地其實Google完再入嚟都唔係咁難姐

總有一班人要扮曬野話唔識邊個邊個香港人先會威架嘛
游學修係邊個

我都唔知 仲有個邵子風又係聽都未聽過
到底係我太out定打手呢

緊係你out啦新會然
當年邵子風搞gagmode笑點俾高登屌成過街老鼠果陣
你係咪仲未學上網,唔識就google下or收聲食花生
唔洗出來扮高尚既

中哂point
條友以為自己老屎忽,衝出黎柒

總有一班人要扮曬野話唔識邊個邊個香港人先會威架嘛

香港歌? 無聽過喎
香港戲? 下你重睇港產片?
笑撚死,未聽過班垃圾個名都要俾人屌
笑撚死,未聽過班垃圾個名都要俾人屌

未聽過咪出返去囉
又要係到留言姐係博屌姐 傻閪
正如你入akb48既post 你未撚聽過呢個組合
你入去留言話唔識做乜7
原來係邵子風
唉…想當年gagmode真係幾高質
原來係邵子風

gagmode高質?
未聽過唔係問題
唔好衝出黎柒
衝出黎柒
好憎邵子風同好憎最新攬枕條片
但我覺得游學修都只係搏拎存在感
今次游學修無型

btw 知係地威啦 乜鳩野人都唔識,只係識奥巴馬同特朗普 好未?
今次游學修無型

btw 知係地威啦 乜鳩野人都唔識,只係識奥巴馬同特朗普 好未?

打返啱啲字先啦
今次游學修

係型
原來係邵子風

gagmode高質?

屌果陣小學真心覺得高質
原來係邵子風

gagmode高質?

Gagmode喎 樓上巴打真心覺得高汁?
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢
好憎邵子風同好憎最新攬枕條片
但我覺得游學修都只係搏拎存在感

我覺得依家純粹由游生爆出嚟
刷唔刷存在感我個人覺得唔洗理
反觀幕後玩家操控ben哥先係呢單野重點
今次游學修無型

打返啱啲字先啦

自膠

不過要乜野人都話唔識表示自己高質 唔識 google ?
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

我個人唔係想吹奏游生
係想同巴絲們一齊探討下ben哥比人操控呢件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞