神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
就算游學修估錯
呢單野都睇到X 子風人緣閪到一個咩地步

總有護主嘅

會唔會係奸奸
btw 我覺得第一個comment 似串佢多d

第一個唔知 但龍小菌就⋯
其實條ben仔有人操控明眼人都知啦,扮到懶神祕偵探咁,人地可能根本無心隱藏 修仔又兜晒大圈揾證據乜乜柒柒(仲要唔知搵左幾耐 真係好撚柒

修乜撚仔 你同佢好撚熟咩
游學修抽水博上位全行係人都知
係估唔到咁多連登仔都係佢fans姐

我叫佢咩關你撚事咩 你又同坤狗好熟?
lee單野好鬼
個幕後黑手仲未出現
但游學修 Ben哥同邵子風就上曬位咁
會唔會夾埋做場戲吸知名度
lee單野好鬼
個幕後黑手仲未出現
但游學修 Ben哥同邵子風就上曬位咁
會唔會夾埋做場戲吸知名度

其實條ben仔有人操控明眼人都知啦,扮到懶神祕偵探咁,人地可能根本無心隱藏 修仔又兜晒大圈揾證據乜乜柒柒(仲要唔知搵左幾耐 真係好撚柒

修乜撚仔 你同佢好撚熟咩
游學修抽水博上位全行係人都知
係估唔到咁多連登仔都係佢fans姐

我叫佢咩關你撚事咩 你又同坤狗好熟?

hehe 咁囉
但講明先我係buy你話佢柒到出汁

醒下啦柒頭,擺明游生自己炒車

係喇明眼人都知喇
屌一早講話唔係要吹奏游生
係想搵到邊個係幕後玩家
咪當佢帶起件事囉
佢炒咗車咁佢係柒 我係諗住連登力量一齊研究下姐
Captv既朋友你好 如果你睇緊麻煩幫我同你老細講:你好撚柒呀修仔
游學修係連登有大量打手
呢個Post現哂形
游生見字好收手啦
游學修應該本身真係估係邵子風 不過柒左就話誤中副車

呢個機會都好大
佢自己都comment過話
「唔開名其中一個原因係驚估錯😂😂😂」
所以佢有可能已經柒撚咗

我覺得ben哥背後一定有黑手
邊有可能識得抽咁高質既水
又出埋攬枕 一個細路做到呢啲?

你唔好話阿媽係女人
根本大把人一開始就睇得出佢有人幫
游學修係連登有大量打手
呢個Post現哂形
游生見字好收手啦

Agger 收水啦修狗
其實唔明點解要笑鳩游學修。佢都係因為俾人搞,先主動去揾線索,推斷邊個係控制Ben gor既幕後黑手。嚴格黎講同我地做緊既野一樣,只不過佢個假設錯左姐。

再者,佢根本冇開名講係邵子風。佢知道自己柒左之後其實大可以話我地估錯,然後再等件事深潛,慢慢淡出。在我而言,佢自爆估錯反而係真心想揾出邊個係幕後黑手。畢竟Ben gor只係一個細路仔,俾人咁樣利用實在不該。
Captv既朋友你好 如果你睇緊麻煩幫我同你老細講:你好撚柒呀修仔

Captv 原來係柒修搞架?
我睇到個post啲人係撚咁屌鳩游學修,公道啲講句,即使條柒頭係炒哂車車毀人亡,但都係佢爆單野出來令更多人知傻仔Ben俾人當扯線公仔同搖錢樹。唔係唔俾你屌鳩游學修,但呢個post大家都只係想集中討論同分析夠究操控者係邊個。
可唔可以唔好一尾係咁屌屌屌屌屌屌屌屌又話唔撚識佢又話乜又話柒,討論返件事唔撚好一尾針鳩住人地唔出名唔紅拍垃圾呢啲無意義既內容,要屌既出去開post屌佢炒車啦

咁宜家幕後黑手即係邊9個ar?
其實唔明點解要笑鳩游學修。佢都係因為俾人搞,先主動去揾線索,推斷邊個係控制Ben gor既幕後黑手。嚴格黎講同我地做緊既野一樣,只不過佢個假設錯左姐。

再者,佢根本冇開名講係邵子風。佢知道自己柒左之後其實大可以話我地估錯,然後再等件事深潛,慢慢淡出。在我而言,佢自爆估錯反而係真心想揾出邊個係幕後黑手。畢竟Ben gor只係一個細路仔,俾人咁樣利用實在不該。

笑撚左 查清楚邊個出post先啦,你要兜實兜到既連登咁多打手 問題就係未清楚就咪咁型又轉icon又The Game Is Over啦
我睇到個post啲人係撚咁屌鳩游學修,公道啲講句,即使條柒頭係炒哂車車毀人亡,但都係佢爆單野出來令更多人知傻仔Ben俾人當扯線公仔同搖錢樹。唔係唔俾你屌鳩游學修,但呢個post大家都只係想集中討論同分析夠究操控者係邊個。
可唔可以唔好一尾係咁屌屌屌屌屌屌屌屌又話唔撚識佢又話乜又話柒,討論返件事唔撚好一尾針鳩住人地唔出名唔紅拍垃圾呢啲無意義既內容,要屌既出去開post屌佢炒車啦

Agree. Btw, are u Fred?

笑撚左 查清楚邊個出post先啦,你要兜實兜到既連登咁多打手 問題就係未清楚就咪咁型又轉icon又The Game Is Over啦

The Game Is Over
要屌就出去開post 屌

其實修哥爆左d咩

咁宜家幕後黑手即係邊9個ar?

又錯重點
屌有咩所謂姐,依家ben哥帶倒歡樂比我咪得
Btw而我不知游...
我淨係想知幕後黑手係邊個
要笑游生既自己出去笑啦
乜嘢跟車太貼 有幾多事實就講幾多推測㗎啦
又冇開名拎出黎批鬥 俾人知ben哥俾人抽水又有咩壞?

好惡呀笑佢柒都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞