神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
游學修真係好柒
可以繼續笑鳩佢。
但台法小混種個時 d人都好憎佢推佢個仔搵錢?
(雖然佢老母態度都差 死口唔認靠個仔搵食)
咁家陣Ben 哥幾明顯似係有人背後操縱佢呀?!

Sorry for 1999
連登仔係咪傻左?... 遊學修講左人地撩佢先
如果佢冇分析九個point出嚟大家都唔會有興趣繼續追落去啦屌。
咁佢柒左都有認,同埋人地洗撚靠罵戰搏上位咩⋯⋯

Fb Msg佢就係撩佢?
The Game is over叫分析?
九個Point好似係幫佢law神探光環only
宜家d料又係邊個搵出黎ga?
一句到尾 佢有咩理據覺得傻西Ben係被人利用緊搵錢先?

而家d料 我發現先嫁屌你! 我真係唔明你同楊巨恆做乜?其實你地係咪不嬲唔鍾意佢?分析左9個重點我都覺得幾正路,我咪再搵多d野囉,搵搵下就搵到75號鋪位。
我見其他巴打講兩句公道說話就比人話打手
我心諗游學修得撚閒請打手咩,請黎做乜?⋯⋯人地得閒訓覺啦。我認為一點既係,你唔鍾意佢可以繼續笑佢,但乜鳩都話人打手,只會搞到人唔敢講野,冇心機討論,最後同高登一撚樣。

Haters gonna hate
大家覺得用個細路搵錢真係冇問題咩

哇屌
其實你憑乜撚野肯定一定有個仆街利用個細路搵錢?
就憑呀神探修哥個post?

人地如果簽撚晒字同意你覺唔覺得自己柒多鑊?

咁事實上的確同足球快報班人有關係,佢亦喺復出後180度轉變抽水

至於佢係咪同意梗架啦,唔同意又點會同佢哋合作,但個細路係咪清楚做緊咩呢,我出發點只係關心個細路,有證據解釋到我嘅疑慮咪放心囉,邊有話柒唔柒
如果游學修怕柒的話,佢大可以由邵子風回應開始就收聲
咁多人share咗,邵子風又咁乞人憎,大部份人唔會知道真相
佢依家願意認柒都係想大家知真相,幫到當事人姐,由頭到尾佢都係想幫細路仔,唔想佢比人揾笨既心態

點解仲有人可以用幫個細路仔黎做前設?
有咩野事實係可以放出黎證明到有人被利用先?
成個香港咁多野要人幫
佢又唔打千字文去聲討?
邵子風係過街老鼠所以就可以原諒屈錯人?
如果聽日Ben哥出聲屌7收仔多事就真係7到核爆
純鳩up,之前話Ben哥9月復出之後作風用字變晒,但Ben哥明明上年年宵已經幫足球快報sell緊嘢,正常黎講如果足球快報由第一日就有操盤,無理由會無啦啦放生Ben哥咁耐,中間仲要有個Ben哥最得閒嘅暑假。如果真係有黑手,會唔會有人接手阿?
佢依家願意認柒都係想大家知真相,幫到當事人姐,由頭到尾佢都係想幫細路仔,唔想佢比人揾笨既心態

成個香港咁多野要人幫
佢又唔打千字文去聲討?

等睇抽水片
連登仔係咪傻左?... 遊學修講左人地撩佢先
如果佢冇分析九個point出嚟大家都唔會有興趣繼續追落去啦屌。
咁佢柒左都有認,同埋人地洗撚靠罵戰搏上位咩⋯⋯

Fb Msg佢就係撩佢?
The Game is over叫分析?
九個Point好似係幫佢law神探光環only
宜家d料又係邊個搵出黎ga?
一句到尾 佢有咩理據覺得傻西Ben係被人利用緊搵錢先?

而家d料 我發現先嫁屌你! 我真係唔明你同楊巨恆做乜?其實你地係咪不嬲唔鍾意佢?分析左9個重點我都覺得幾正路,我咪再搵多d野囉,搵搵下就搵到75號鋪位。
我見其他巴打講兩句公道說話就比人話打手
我心諗游學修得撚閒請打手咩,請黎做乜?⋯⋯人地得閒訓覺啦。我認為一點既係,你唔鍾意佢可以繼續笑佢,但乜鳩都話人打手,只會搞到人唔敢講野,冇心機討論,最後同高登一撚樣。

Haters gonna hate

時事台都大把人話無5毛
大家覺得用個細路搵錢真係冇問題咩

哇屌
就憑呀神探修哥個post?

人地如果簽撚晒字同意你覺唔覺得自己柒多鑊?

咁事實上的確同足球快報班人有關係,佢亦喺復出後180度轉變抽水

至於佢係咪同意梗架啦,唔同意又點會同佢哋合作,但個細路係咪清楚做緊咩呢,我出發點只係關心個細路,有證據解釋到我嘅疑慮咪放心囉,邊有話柒唔柒

真係好笑!咩憑咩又咩肯定,為左真相,小小柒又點?而家大家咪係到大膽假設,小心求證囉!ben哥同人合作冇問題,但我覺得最好佢老母老豆同意囉!童星咪又係咁撚樣,唐寧呀講緊!
以Ben仔個年齡
如果有人話佢知做小小嘢就有錢收
我覺得佢未必比人操控
以Ben仔個年齡
如果有人話佢知做小小嘢就有錢收
我覺得佢未必比人操控

睇佢片根本佢幾過癮

成個香港咁多野要人幫
佢又唔打千字文去聲討?

等睇抽水片

如果有片一定好撚好笑..... captv整可能會再好笑d
我覺得最重要係大家唔好過度美化/正義化呢d仆街既行為
或者呀神探都有意幫ben哥
但佢個post既首要目的好明顯係想隊死邵子風
佢屌人利用個細路既同時,自己都一樣利用緊個細路去搞私怨
其實佢都係一樣咁撚可恥
其實佢都係一樣咁撚可恥

無撚有錯ar
戴曬頭盔又企係道德高地咁
但做埋d陰陰濕濕野想人落地獄
lee種人叫人渣
其實佢都係一樣咁撚可恥

柒完仲拎緊個細路做擋箭牌
一句講哂,咩人諗咩野
如果到最後,真係Ben哥親自Inbox,而個Page沒有任何黑手操控
咁游學修就:
1 詆毁左邵子風
2 侮辱左Ben
你可以話,總算真相大白呀乜乜乜
無用架,Harm is done

我唔鼓勵用呢種思維做人囉!
帶咁多麻煩俾人好咩?
其實佢都係一樣咁撚可恥

所見略同,個撚個都博上位
游學修真係好柒
可以繼續笑鳩佢。

亞歷老母唔係比人發現佢打仔逼個仔做好d pose先比人狙擊架咩
游學修真係好柒
可以繼續笑鳩佢。

亞歷老母唔係比人發現佢打仔逼個仔做好d pose先比人狙擊架咩

係導火線啫,本身用個仔搵錢都俾人屌架啦
我係邵子風就等條FF修FF多陣先黎澄清lor
其實佢都係一樣咁撚可恥

所見略同,個撚個都博上位

一定係博上位啦 博上位點解唔係official page講?博上位唔一早放料比記者?有必要為佐你地眼中既上位去得罪手握三個artisie既經理人?有必要為佐做神探拎自己喺圈入面既關係做賭注?
蠢人都識計呢條數啦 喺你眼中 乜你覺得呢一個以搏上位呃飯食既偽人會唔識計咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞