神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
一早覺得游學修柒嘅機會大啲
佢條友冇咩嘢唔柒
佢條友冇咩嘢唔柒

好撚多護主犬架呢到 因住咬9死你
我睇到個post啲人係撚咁屌鳩游學修,公道啲講句,即使條柒頭係炒哂車車毀人亡,但都係佢爆單野出來令更多人知傻仔Ben俾人當扯線公仔同搖錢樹。唔係唔俾你屌鳩游學修,但呢個post大家都只係想集中討論同分析夠究操控者係邊個。
可唔可以唔好一尾係咁屌屌屌屌屌屌屌屌又話唔撚識佢又話乜又話柒,討論返件事唔撚好一尾針鳩住人地唔出名唔紅拍垃圾呢啲無意義既內容,要屌既出去開post屌佢炒車啦

集中討論同分析操控者係邊個我認同
屌唔屌游生大家自便
當然佢如果係估錯咁的確柒咗
乜嘢跟車太貼 有幾多事實就講幾多推測㗎啦
又冇開名拎出黎批鬥 俾人知ben哥俾人抽水又有咩壞?

真名上連登
佢條友冇咩嘢唔柒

都柒開㗎啦 都係想知後面邊個操控ben哥姐
佢條友冇咩嘢唔柒

咁你食左杜小喬同盤菜未
你未同舊菜散之前成日撞到你食其他女
班友係睇人柒多過想知件事
佢條友冇咩嘢唔柒

個Post既重點係
游學修、Ben哥、黑手
游學修點撚會唔關個Post事呀
版主黎架你?咁撚霸道既
我睇到個post啲人係撚咁屌鳩游學修,公道啲講句,即使條柒頭係炒哂車車毀人亡,但都係佢爆單野出來令更多人知傻仔Ben俾人當扯線公仔同搖錢樹。唔係唔俾你屌鳩游學修,但呢個post大家都只係想集中討論同分析夠究操控者係邊個。
可唔可以唔好一尾係咁屌屌屌屌屌屌屌屌又話唔撚識佢又話乜又話柒,討論返件事唔撚好一尾針鳩住人地唔出名唔紅拍垃圾呢啲無意義既內容,要屌既出去開post屌佢炒車啦

好惡呀笑佢柒都唔得

唉得啦,咁你地繼續,我本身入來想睇結果點鳩知一班人圍爐,我唔啱我唔著我出返去先

唔好入返黎喔
個Post既重點係
游學修、Ben哥、黑手
游學修點撚會唔關個Post事呀
版主黎架你?咁撚霸道既

咪臭係
其實唔明點解要笑鳩游學修。佢都係因為俾人搞,先主動去揾線索,推斷邊個係控制Ben gor既幕後黑手。嚴格黎講同我地做緊既野一樣,只不過佢個假設錯左姐。

再者,佢根本冇開名講係邵子風。佢知道自己柒左之後其實大可以話我地估錯,然後再等件事深潛,慢慢淡出。在我而言,佢自爆估錯反而係真心想揾出邊個係幕後黑手。畢竟Ben gor只係一個細路仔,俾人咁樣利用實在不該。

笑撚左 查清楚邊個出post先啦,你要兜實兜到既連登咁多打手 問題就係未清楚就咪咁型又轉icon又The Game Is Over啦

你要笑佢柒,係事實。只係我覺得如果真係想知背後發生咩事,繼續講佢有幾黑人憎、冇人識、樣衰、lihkg有幾多打手,對事情冇咩幫助姐。

P.s. 唔係話唔俾你笑,但追完post覺得個主題變左「邵子風同游學修gossips」,好on9
佢條友冇咩嘢唔柒

咁你食左杜小喬同盤菜未

more
d人做打手好心唔好咁明顯la
護主犬咁撚樣出黎9up轉移視線
宜家有人7到核爆自稱神探開Post同人開戰wor
原來唔撚7中既 7過關心研衝出黎law獎la
唔係唔撚恥笑佢都唔係人la

咁你食左杜小喬同盤菜未

more

觀塘cafe?
做乜畀班友轉移晒視線,理撚得條友點柒,做緊要搵到邊班仆街借細路搵錢

咁你食左杜小喬同盤菜未

more

觀塘cafe?

工廠區嗰邊
點解邵子風否認就一定唔係佢?
689都話自己唔會選特首啦
笑9修仔唔緊要 但佢本身想搵出幕後黑手先係重點

不過修仔啲推論 足球快步都中哂
究竟邊個先係呢?
點解邵子風否認就一定唔係佢?
689都話自己唔會選特首啦
笑9修仔唔緊要 但佢本身想搵出幕後黑手先係重點

不過修仔啲推論 足球快步都中哂
究竟邊個先係呢?

想知出咩offer黎操控ben哥

班ON9仔永遠唔對題
其實唔明點解要笑鳩游學修。佢都係因為俾人搞,先主動去揾線索,推斷邊個係控制Ben gor既幕後黑手。嚴格黎講同我地做緊既野一樣,只不過佢個假設錯左姐。

再者,佢根本冇開名講係邵子風。佢知道自己柒左之後其實大可以話我地估錯,然後再等件事深潛,慢慢淡出。在我而言,佢自爆估錯反而係真心想揾出邊個係幕後黑手。畢竟Ben gor只係一個細路仔,俾人咁樣利用實在不該。

笑撚左 查清楚邊個出post先啦,你要兜實兜到既連登咁多打手 問題就係未清楚就咪咁型又轉icon又The Game Is Over啦

你要笑佢柒,係事實。只係我覺得如果真係想知背後發生咩事,繼續講佢有幾黑人憎、冇人識、樣衰、lihkg有幾多打手,對事情冇咩幫助姐。

P.s. 唔係話唔俾你笑,但追完post覺得個主題變左「邵子風同游學修gossips」,好on9

咁你又憑咩唔比人講一d關事既野???
你可以講Ben冇人會阻你,但一笑游生就阻止人好難唔信你係打手wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞