神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
邵子風呢條柒頭專做埋啲濕鳩嘢起佢出嚟就啱啦
即係邊個?
上面班90後仲係到屌人唔識游
條友柒撚到喊
我以前上高登都會改語氣用字
有心避點會俾你發現到
The Game Is Over
點估到係足球快報
連登偵探
話事話the game is over連原文都改埋
好彩有巴打cap左圖

巴打 比張圖大家重溫下先下
柒左改文 咁似前高登吹奏既小性奴
話事話the game is over連原文都改埋
好彩有巴打cap左圖

巴打 比張圖大家重溫下先下
柒左改文 咁似前高登吹奏既小性奴

抽水Ben仲係咪當時教人做youtuber嘅Ben仔呢
游學修化身Sherlock解迷

去圖

Link:
https://www.facebook.com/neoyau19/posts/10154292571237336

幕後黑手係邊個 大家齊齊估下

你個名

自稱金田修
咁睇9成係邵子風啦
其實 唔可以係足球page同邵生合作架咩 兩樣野無沖突架喎

華生

華生

盲腸
搵錢個度
黑手有總結未?
ben哥到底有無俾人操控
足球快報上面話2016就有搵ben哥啦喎,追左成個po淨係只the game is over柒左,但係佢有say sorry就放過人啦,佢只係吹大左姐
專注返個黑手

咩吹大左
根本一開波就想借ben哥隊灰邵子風
唔係呢到有人搵到料唔關邵子風事 遊學修呢招屎橋一早就得手
其實一早知唔係ben狗本人啦屌⋯

其實唔係ben 哥本人有咩問題
大部分人fb ig都係其他人管理ga la 講到得佢係咁好邪惡咁
咪當ben哥係個吉祥物囉

搞咁多野都係因為游學修夾帶呢班小器撚唔gur 背後條友串佢地姐
搵錢個度
黑手有總結未?
ben哥到底有無俾人操控
足球快報上面話2016就有搵ben哥啦喎,追左成個po淨係只the game is over柒左,但係佢有say sorry就放過人啦,佢只係吹大左姐
專注返個黑手

咩吹大左

原來想借刀
btw到底有無黑手呀

非打手
但點解叫黑手自
游學修講幾句話係黑手就信哂
唔比人合作性質

咩吹大左

原來想借刀
btw到底有無黑手呀

非打手
但點解叫黑手先
游學修講幾句話係黑手就信哂
唔比人合作性質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞