神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
老實講,我覺得ben哥啲post真係好有可疑,好多野根本就唔係會係佢把口講出離既野。再睇返佢一開頭啲片,同依加抽水post既比較就知一定有人係佢背後教佢做依啲野。唔評論係邊個或者有冇合作都好,根本就係借緊個15歲既𡃁仔離滿足自己,淨係操控個小朋友已經係一個好大既問題。

唔理游學修既目的係乜,但我覺得佢比之前個啲笑鳩ben哥同借ben哥上位個啲所謂youtuber好好多。就算係假仁假義搏上位都好,起碼唔係個啲圍威喂拎人地小朋友既不足離抽水上位搏點擊既「紅人」

利申:我係打手。
(有睇游學修啲on9 facebook live覺得佢好值得欣賞同好有自己諗法)

係唔係都話搏上位個下好笑, 我都想知佢咁做可以上到去咩位咁爽,唔講我以為ben gor係咩天皇巨星 ben gor就真係搏上位喇

真係好好笑,成個post有一半以上係屌游學修,發生咩事
呢個post只要有人講句野係幫游學修就會俾某幾個會員入佢做"打手"

仲要每一頁都有佢地 得閒就推下post

果個吳業坤收足錢
頁頁有佢 幾勤力
呢個post只要有人講句野係幫游學修就會俾某幾個會員入佢做"打手"

多謝佢地幫推
不過如果佢地覺得
「人地合作關你撚事咩」
「錢你又冇份 咪撚咁多事啦」
「你又知ben哥意願點 唔知就收皮啦」

老實講呢d真係事實 的確唔係話同我地有密切關係
不過點解你地可以企定自己立場而我地又唔可以呢?
仲要屌返我地轉頭
當然啦我地又唔係同ben哥有親
佢有冇錢分影響唔到我地生活
我個人都係想了解返幫佢果班人嘅心態姐
其實講都講到口臭
有幾位巴打覺得我地道德撚幫Ben哥平反就係撐遊學修
其實兩樣野冇關係喎 游生柒撚咗我地一樣照恥笑
咁唔通我地同佢一樣想知道Ben仔係咪比人當生財工具就撐佢鳩估咩
既然你地話Ben仔15歲自己會思考
咁我地都一樣可以有批判性思考姐

當然就算大家離晒題我覺得冇乜所謂
因為討論區就係咁

多謝佢地幫推
不過如果佢地覺得
「人地合作關你撚事咩」

仲要屌返我地轉頭
其實講都講到口臭
咁唔通我地同佢一樣想知道Ben仔係咪比人當生財工具就撐佢鳩估咩

因為討論區就係咁

如果真係打手點解要同你推足咁多頁?
係呀我認呢件事上面我係想針對游學收多啲
因為呢條友真係好撚核突
自己柒完都仲想攞光環
Ok你講Ben,唔該你搞清楚,冇人屌過你地唔可以講Ben,只係反駁你一啲論點。

講到口都臭?係呀我都係,我想大家有返少少獨立思考能力,一個所謂公眾人物推咗個陰謀論出嚟,成件事就變到好邪惡,問心有邊個睇唔出背後有人操控佢?收狗話自己好留意佢,咁又有冇留意到其實佢一直講嘢都唔係一個普通嘅細路?你點知其實佢唔想秋人水?

再做一個大膽假設,如果有人真心想幫Ben成名,用嘅方法唔係正正就係背後幫佢做軍師咩?如果出面幫佢,就會冇咗佢特色,同時亦會比人話借細路上位
黃之鋒16歲反國教
Ben哥15歲抽下水都俾人話操縱...
個樣生得On9無計

其實成班人諗既野同老屎忽冇分別,個個大前提suppose Ben哥唔情願/唔知情㡳下被利用,Ben 哥一開始都話想做youtuber 修狗唔係鼓勵年輕人有夢想咩?當互惠互利既時侯仲叫唔叫被操控/利用?邊個先係呃殺緊Ben既夢想自由?
G phone搞社運,比老屎忽話外國勢力操控
Ben gor咁做 修狗就話佢被利用

點解?係因為你地唔信一個年輕人可以有咁大想頭呀!最撚搞笑係修狗話自己係仇老,你自己都係老屎忽

PS 修狗打手唔該醒少少,如果我地係黑手打手唔會由一開始推動而家,呢個post都係我地班「打手」推番上嚟咋垃圾

真心想知你有無睇ben哥段片
G phone 唔會比人話操縱 因來佢起碼係我口講我心 佢at least 知道自己做緊咩
你睇下佢個段片 大佬 真係背稿架大佬
係 我真係唔信佢可以有咁大想頭 因為實際佢表現唔到個種能力
當佢連個page打既野都唔係出自佢手 拍片講既野都唔係出自佢心 咁都唔係叫比人操縱?

你用兩者嘅口語能力比較咁梗係啦
如果用心態呢?藍絲夠估唔到點解g phone咁有熱誠啦 解釋唔到架喎真係,點解其他中學生戇鳩鳩咁返學佢就企出嚟做一啲大人都唔夠膽做嘅嘢?點解呀?
不過依家修仔又有藉口潛水了,乜嘢明哲保身,見好就收

都係果句啦,你有料就自己踩上去維園阻人生意囉,打手由頭到尾冇人回應過呢樣野,點解收仔唔直接去足球快報屌柒佢哋?淨係喺度搧風點火?最撚搞笑係仲有人話佢開咗個頭 開咗個咩頭啊?睇過?柒頭啊

多謝佢地幫推
不過如果佢地覺得
「人地合作關你撚事咩」

仲要屌返我地轉頭
其實講都講到口臭

因為討論區就係咁

因為呢條友真係好撚核突
自己柒完都仲想攞光環
Ok你講Ben,唔該你搞清楚,冇人屌過你地唔可以講Ben,只係反駁你一啲論點。

講到口都臭?係呀我都係,我想大家有返少少獨立思考能力,一個所謂公眾人物推咗個陰謀論出嚟,成件事就變到好邪惡,問心有邊個睇唔出背後有人操控佢?收狗話自己好留意佢,咁又有冇留意到其實佢一直講嘢都唔係一個普通嘅細路?你點知其實佢唔想秋人水?

再做一個大膽假設,如果有人真心想幫Ben成名,用嘅方法唔係正正就係背後幫佢做軍師咩?如果出面幫佢,就會冇咗佢特色,同時亦會比人話借細路上位

楊巨巴打我都留意到你係真心想討論
不過紅字其實都表現咗 雖然你話講返ben哥件事
但係你都係要拉返落游生到
其實由ben哥教人做YouTuber條片開始我都有留意佢
老實講我自己唔係話覺得佢有d咩唔普通
我睇到嘅就係佢好想出位 好有表演慾
呢d絕對唔係問題 有夢想絕對係好事
只不過去到佢重新開page之後 感覺上係為抽水而抽水
所以先知有人幫佢管理 但係係咪ben仔意願我就真係唔了解

我知游生真係好on9 我都想屌柒條核突狗

多謝佢地幫推
不過如果佢地覺得
「人地合作關你撚事咩」

仲要屌返我地轉頭
其實講都講到口臭

因為討論區就係咁

因為呢條友真係好撚核突
自己柒完都仲想攞光環

楊巨巴打我都留意到你係真心想討論
不過紅字其實都表現咗 雖然你話講返ben哥件事
但係你都係要拉返落游生到
其實由ben哥教人做YouTuber條片開始我都有留意佢
老實講我自己唔係話覺得佢有d咩唔普通
我睇到嘅就係佢好想出位 好有表演慾
呢d絕對唔係問題 有夢想絕對係好事
只不過去到佢重新開page之後 感覺上係為抽水而抽水
所以先知有人幫佢管理 但係係咪ben仔意願我就真係唔了解

我知游生真係好on9 我都想屌柒條核突狗

Ben一開始扮唔比人睇佢FB真acc 但條片係經過處理(冇理由唔發現其實影到)
再講如果佢真係想抽水呢?可唔可以定義背後的人為軍師?
我都唔講咁多了因為大家都冇確定資料,但係就唔好咁快話人黑手啦,正如我都唔敢確定Ben係自願,柒一次仲唔夠咩。

都係果句啦,你有料就自己踩上去維園阻人生意囉,打手由頭到尾冇人回應過呢樣野,點解收仔唔直接去足球快報屌柒佢哋?淨係喺度搧風點火?最撚搞笑係仲有人話佢開咗個頭 開咗個咩頭啊?睇過?柒頭啊

佢咁都唔叫開頭? 咁點先叫開頭?
你話個個都一知ben哥背後有人操縱?
好撚叻wor你 咁你又唔一早出聲
Btw 撚得閒做遊學修打手咩 你估個個好似你地班毒撚無事做咩柒頭

佢咁都唔叫開頭? 咁點先叫開頭?
你話個個都一知ben哥背後有人操縱?
好撚叻wor你 咁你又唔一早出聲
Btw 撚得閒做遊學修打手咩 你估個個好似你地班毒撚無事做咩柒頭

佢呢D叫柒頭
咁叫開頭?呢D叫尻up咋
本身對游學修無咩野
仲覺得佢同captv把友都幾好笑
呢單野真係完全露哂底同偷圖夾帶班垃圾一樣圍威喂
最新個post仲tag伍乞衣出黎更加顯出佢份人同班垃圾youtuber一樣咁低質
好心啦本身上到電影電視界就唔好群埋youtube班垃圾
係度影衰自己
兩條暗星 係到扮哂野刷存在感

重點
老實講,睇ben言行舉止,唔似15歲
亦唔覺佢有能力去了解發生緊咩事
本身對游學修無咩野
最新個post仲tag伍乞衣出黎更加顯出佢份人同班垃圾youtuber一樣咁低質
係度影衰自己

Same
本身對佢真係冇感覺
但佢今次真係好撚乞人憎
又群埋班垃圾
本身對游學修無咩野
係度影衰自己

Same
本身對佢真係冇感覺
但佢今次真係好撚乞人憎
又群埋班垃圾

物以樣聚 成班都係垃撚圾
新Post又出曬圖講到明私怨要人地個Page收皮
但一有人話你開曬名又戴返頭盔話係你聯想
收仔你想點撚樣ga?
唔撚覺得佢做緊d野邊度叫做"正義"
正班盲撐仲要不斷吹奏佢
明明d料一早出曬黎有咩咁神?
娛樂台同時事台真係平行世界黎...

一個大陸一個香港
留名
你地班ON9仔咪再撚話我修仔柒啦
佢都係幫ben哥想攞番個公道姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞