神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

咁叫奶?
小學個時選擇唔多 , 可以話得佢一檔?! (唔肯定)
所以雖然當時高登已經屌緊 , 但都會去睇

的確以前係冇咩選擇 加上碌FB gagmode老是常出現
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

我個人唔係想吹奏游生
係想同巴絲們一齊探討下ben哥比人操控呢件事

agree

睇返分析,條友真心有計謀
垃圾夾帶簽人都唔會話收收埋埋

呢單真係表面劃清界線 好似完全冇關係
其實討論區既原意係俾人交流
識既咪傾 唔識既咪上一頁囉
就好似你唔識車既唔會入車post 唔識波唔會入波台一樣 入撚完黎又會唔識 咁入黎做乜鳩?
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

我個人唔係想吹奏游生

agree

睇返分析,條友真心有計謀
垃圾夾帶簽人都唔會話收收埋埋

呢單真係表面劃清界線 好似完全冇關係

加上游生開門見山問咗司徒夾帶
應該今次呢單同佢冇關
不過佢都係偷料狗
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

我個人唔係想吹奏游生

假設係真
如果ben係同意佢咁做咁算唔算操控先
係合作既關係

gagmode高質?

Gagmode喎 樓上巴打真心覺得高汁?

小學個時選擇唔多 , 可以話得佢一檔?! (唔肯定)
所以雖然當時高登已經屌緊 , 但都會去睇

小學雞既時候乜都唔識 依家諗返起 只係覺得佢戇尻尻咁
唔怪得咁細個識抽政治水啦,之前讚ban哥個post撞哂車

係人都知唔係ben哥本人出post啦

佢果排出返黎Post文一睇都知有人幫佢搞啦
其實真係有人唔知既咩?
邵子風呢條友中間都唔知抽左ben哥幾多水
個問題始終係
邵子風利用一個未成年細路係Facebook賺錢

有冇分比佢都成問題
條咩修有咩咁巴閉ar
爭住奶佢

我個人唔係想吹奏游生

假設係真
如果ben係同意佢咁做咁算唔算操控先
係合作既關係

當然可以咁講
但係Ben哥都係個細路
我首先假設佢唔係想要咩名成利就
單純係有表演慾想出位嘅
幕後操縱佢嘅人都係捉住呢個心理同佢傾「合作」
係Ben哥眼中的確係合作喎 有人幫佢管理個page 佢又有得定時定候出下位
但獲利嘅如果得佢個「合作伙伴」
咁就即係佢只係比人當生財工具

個問題始終係
邵子風利用一個未成年細路係Facebook賺錢

有冇分比佢都成問題

呢個就係我自己覺得值得討論嘅point
屌你小朋友都搞 仆街嚟
條友專諗埋啲屎橋
原來係邵子風
唉…想當年gagmode真係幾高質

gagmode高質?

屌果陣小學真心覺得高質

我屌你老母啦 你小學讀特殊學校依家庇護工場返工呀?
佢條撚屌喺高登抄post抄撚到個個都屌
一係就喺蘋果動偷啲片加大量粗口咁撚柒低質
WFC
Ben哥之前抽水幾單野都知唔係小朋友打啦
但個陣仲未話有咩實質利益
大家笑下就算

攬枕單野擺明出黎賺錢
我覺得只係頭炮
WFC

又係呢d反應
去去無氣走啦你
老實講,有睇ben哥d片都知佢思維on尻尻,講野無邏輯,點會失蹤幾個月之後,一出番黎之後個頭腦變得咁清醒,仲識抽人水抽得咁靚,無可能,除非佢換左個腦啦
近排都覺得怪怪哋,正常一個中一二仔點會識深入留意政治仲抽埋啲唔係佢年紀可以抽到嘅水。原來真係有人搞鬼
又搵堆人上黎話"冇人識邵子風喎"黎避開個問題

十年前又係咁, 到今日又係咁
邵子風你唔悶架咩
原來係邵子風
唉…想當年gagmode真係幾高質

高你老母
成堆垃圾上網上到咁認真

新朋友?
咁樣睇野唔合適同我地埋堆喎
睇人仆街最開心係我地本性

游學修的確係得閒,但佢都列晒起Ben 幕後團隊啲原因,個細路咁細個畀人操控,當佢搖錢樹,如果話佢上網認真,咁高連登仲多Post 更加認真
邵子風隻過街老鼠
屌 剩係抽下水咪幾好
係賣攬枕收錢賣廣告呢樣死

邊條on9霖呢條橋出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞